Sergej Milinković Savić (©Reuters)
Sergej Milinković Savić (©Reuters)

Sergejev povratak

Vreme čitanja: 1min | sre. 02.12.20. | 11:27

Biće u timu za Dortmund

Lacio juri prvi plasman u nokaut fazu takmičenja posle pune dve decenije, Klub Briž mu diše za vratom, ali trener Simone Inzagi konačno je dobio i malo lepih vest. Prema izveštajima iz Italije Sergej Milinković Savić – uz Čira Imobilea najvažniji igrač Rimljana – vraća se u tim za meč sa Borusijom Dortmund.

Milinković Savić je poslednju utakmicu igrao u dresu reprezentacije Srbije, 15. novembra kad je proveo 11 minuta na terenu u sudaru sa Mađarskom. Potom je bio pozitivan na kovid-19 i propustio je mečeve sa Krotoneom i zatim Udinezeom.

Izabrane vesti

Sad je spreman za akciju i konkurisaće za startnih Inzagijevih 11 što bi trebalo da značajno pomogne Bjankoselestima. Čiro Imobile će dobijati više upotrebljivih lopti, a to bi moglo da bude od presudnog značaja jer će na drugoj strani šansu vrebati Erling Holand.

I ostatak nosioca će biti tu, Vesli Hut se vraća na mesto štopera, u vezi će biti Lukas Leiva i Luis Alberto, dok bi uz Imobilea trebalo da zaigra Hoakin Korea...

Jedino nije sasvim sigurno da li će na gol liniji biti Tomas Strakoša, iako je on igrao protiv Udinezea.

Na drugoj strani nema samo Rejnijera i Marsel Šmelcera, mada se po nekim nemačkim medijima pominje i mogućnost da Lusijan Favr odmori Holanda, ali niko zaista ne veruje u to, iako je Borusija pet bodova ispred trećeplasiranog Briža.



tagovi

Sergej Milinković Savić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara