(©AFP)
(©AFP)

Sergeju dosta 45 sekundi, Mitar promašio penal, pa pogodio sa 11 metara (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 27.10.23. | 20:18

Al Hilal poveo čim je počelo protiv Al Ahlija

Sudar skupocenih timova, sudar zvezda u Rijadu, a najsjajnije je odmah na startu zasijala ona iznad glave Sergeja Milinkovića-Savića.

Samo 45 sekundi velikog derbija je bilo potrebno srpskom vezisti da postigne gol i da dovede Al Hilal u vođstvo protiv Al Ahlija. Za asistenciju se pobrinuo takođe nekadašnji as iz Serije A, Kalidu Kulibali, bivši štoper Napolija. Poslao je dugu loptu iza leđa odbrane gostiju, Sergej je sve pratio, iskrao se, primio je loptu i spustio je u mrežu pored golmana Mendija – 1:0.

Izabrane vesti

Ovaj brzi gol samo je dodatno raspalio strasti na derbiju, pa je prštalo od starta na obe strane. A, nije ni čudo, jer su s jedne strane Sergej, Mitrović, Kulibali, Malkom, Neves, a na drugoj Marez, Firmino, Sen Maksiman, Mendi...

Posle Sergeja na scenu je stupio - Mitrović. Srpski golgeter je prvo promašio penal, nije ga dobro izveo, pročitao ga je Mendi i odbranio. Ali, maltene sa istog mesta, sa 11 metara, Mitrogol je pogodio - glavom. Na teži način. Mada, njemu ispada da je lakši. Nebeski skok, trzaj i lopta je u mreži za 2:0!



 


tagovi

Sergej Milinković SavićAl HilalSaudijska Arabija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara