Serhiju Agueru ustanovljena srčana aritmija

Vreme čitanja: 1min | ned. 31.10.21. | 16:41

Slede detaljnija ispitivanja

Kun Aguero je ozbiljno zabrinuo navijače Barselone, ali i celokupnu fudbalsku javnost, kada je jučerašnji okršaj sa Alavesom napustio u 41. minutu zbog bolova u grudima i kolima hitne pomoći prevežen u bolnicu. Tamo je bio podvrgnut svim kardiološkim testovima i dijagnostikovana mu je srčana aritmija, odnosno poremećaj srčanog ritma.

Napadač Barselone će sada biti podvrgnut detaljnijim stiduijama i analizama zdravstvenog stanja, a kako se može čuti u španskim medijima, i pre deset dana je imao slične probleme.

Izabrane vesti

Katalonski Sport piše da je Aguero miram, koliko je to moguće u ovom trenutku, ali i zabrinut zbog saituacije sa kojom se suočava, iako praktično nema za čim da žali u karijeri. Profesionalac je od 2003. godine, nosio je dresove Independijentea, Atletiko Madrida, Mačester Sitija i Barselone, i poteostruki osvajač Premijer lige.

Za sada nema razloga za biko kakvu paniku, ali je jasno da ga neće biti u utorak na terenu u meču Lige šampiona protiv Dinama iz Kojeva. Argentinac je stigao na Nou Kamp prošlog leta kao slobodan igrač, a zbog povrede lista debitovao je tek 17. oktobra protiv Valensije. Do sada je zabeležio pet nastupa u svim takmičenjima i postigao jedan gol, ali je tek trebalo da podiže formu. Ipak, usledili su novi problemi.



tagovi

Serhio Aguero

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara