Serhio Ramos (Reuters)
Serhio Ramos (Reuters)

Serhiju Ramosu nude pet puta veću platu i status jednog od najbogatijih na svetu

Vreme čitanja: 1min | čet. 30.03.23. | 22:53

On čeka PSŽ

Otkako je saudijski Al Nasr šokirao fudbalsku planetu i zahvaljujući megaugovoru vrednom 200.000.000 doveo Kristijana Ronalda, ne prestaju spekualcije o narednim zvučnim imenima koja bi se pridružila slavnom Portugalcu na Arabijskom poluostrvu.

Hteli bi oni i zvezde poput Mesija i Modrića, ali oni do sada nisu pokazivali interesovanje. Ipak, poslednjih dana rastu šanse da u Arabiju ode još jedno veliko ime.

Izabrane vesti

Najveći i najbogatiji saudijski klub Al Hilal je poslao sjajnu ponudu španskom veteranu Serhiju Ramosu – 30.000.000 evra po sezoni. Neto! Trenutno u svetu fudbala samo Ronaldo i Mbape imaju veće plate.

To je plata pet puta veća od one koju Ramos trenutno ima u Parizu i koja iznosi oko 6.000.000 evra neto godišnje. Međutim, taj ugovor ističe na leto, a Ramos još nije dobio ponudu za produžetak. A i ako je dobije, ona će biti manja od aktuelne jer PSŽ mora da smanji ugovore igrača zbog finansijskog fer-pleja.

Ramos i dalje čeka PSŽ ali ga sjajna finansijska ponuda Arapa sve više mami. Pitanje je do kada će ona biti aktivna i da li će se Al Hilal okrenuti nekom drugom zvučnom imenu svetskog fudbala. Za mnoge je ovo šansa koja se ne propušta...

Ronaldo je prva zvezda fudbala u Saudijskoj Arabiji ali tu su još neka poznata imena poput Taliske, Davida Ospine, Santija Mine, Evera Banege, Kristijana Telja...


tagovi

Serhio Ramos

Obaveštavaj me

PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara