Ramos (©Reuters)
Ramos (©Reuters)

Serhio Ramos na leto odlazi iz Pariza

Vreme čitanja: 1min | sub. 05.03.22. | 02:23

Male su šanse da se saradnja nastavi

Kada sudija odsvira kraj na poslednjoj utakmici Pari Sen Žermena u tekućoj sezoni, pa neka to bude i finale Lige šampiona, biće to ujedno i znak da je završena saradnja Svetaca i Serhija Ramosa.

Kako tvrdi uvek dobro obavešteni italijanski novinar Fabricio Romano, šanse da Ramos ostane i naredne sezone na Parku Prinčeva se mere promilima.

Izabrane vesti

Prosto, bivši kapiten Real Madrida jedva da je i igrao za PSŽ otkako je došao prošlog leta. Povreda za povredom, tek Ramos je skupio svega pet nastupa u dresu pariškog kluba. I ne deluje da će se skoro sve zalečiti. Sada je Španac ponovo povređen, u pitanju je list, neće igrati ni protiv Nice i sasvim sigurno neće ni protiv Real Madrida u revanšu osmine finala Lige šampiona.

Sportski direktor PSŽ-a Leonardo je pre neki dan u jednom intervjuu indirektno nagovestio da u klubu više ni ne računaju na Ramosa i da će saradnju s njim prekinuti na kraju sezone. A, španski defanzivac ima ugovor do leta 2023. godine.

Poslednji put na terenu Serhio Ramos je bio 23. januara protiv Remsa, kada je odigrao svih 90 minuta. Samo dve utakmice do sada u dresu Svetaca je odigrao od početka do kraja.


tagovi

Serhio RamosPari Sen Žermen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara