Serhio Regilon i Ugo Loris (©Reuters)
Serhio Regilon i Ugo Loris (©Reuters)

Serhio Regilon i 1.000 divnih priča o Murinju

Vreme čitanja: 2min | sre. 30.12.20. | 14:37

Španac otkrio kako se portugalski stručnjak stara o svojim fudbalerima

Stigao je tokom minulog prelaznog roka u redove Totenhema Serhio Regilon kao veliko pojačanje iz redova madridskog Reala. Platili su ga Pevci 30.000.000 evra, a Španac je opravdao očekivanja. Jedan je od najstandardnijih u ekipi Žozea Murinja dobre igre iz iz Primere u dresu Sevilje preneo je u Premijer ligu.

Mnogi su smatrali da je trebalo da ostane u Realu nakon odlične sezone u dresu Rohiblankosa, ali je Zinedin Zidan ukazao poverenje Ferlanu Mendiju i Marselu. Zahvaljujući tome je Murinjo dobio vredno pojačanje. Levi bek je upisao dve asistencije na 11 nastupa u Premijer ligi, na koju se jako dobro i brzo adaptirao.

Izabrane vesti

Sasvim sigurno i portugalski stručnjak nosi zasluge za njegove dobre igre, odlično ga je uklopio, dao mu odmah priliku da se dokaže i tako mu ulio veliku dozu samopouzdanja, što se primećuje i na terenu. Talentovani španski fudbaler je za Diario AS otkrio i kakav odnos ima sa novim trenerom..

"Mogao bih da vam ispričam hiljadu divnih priča o Murinju. Znao je recimo da sam sam za Božić. Vratio sam se sa treninga i zatekao kutiju kod kuće. Otvorio sam je i unutra je bilo pečeno prase. Rekao mi je: Znam da si sam za Božić, sada možeš dobro da jedeš, a ne moraš da spremaš večeru. On na dnevnom nivou vodi računa o detaljima o kojima većina ljudi ne bi imala pojma. Jako je važno kada ste svesni šta se igraču dešava u životu van terena", izjavio je Regilon.

Poznat je Murinjo kao sjajan psiholog i trener koji ima poseban odnos sa svojim igračima. Često su u hvalospevima u portugalskom stručnjaku govorili njegovi bivši igrači, a sada im se pridružio i Regilon.



tagovi

Žoze MurinjoSerhio Regilon

Obaveštavaj me

Totenhem

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara