Romero (© Reuters)
Romero (© Reuters)

Serhio Romero stiže u Veneciju

Vreme čitanja: 1min | čet. 07.10.21. | 14:04

Posle šest godina u Mančester junajtedu

Potrošila je 17.000.000 evra za renoviranje tima, dovela 14 novih fudbalera, ali će Venecija poslednjeg dobiti besplatno. Novi član povratnika u Seriju A biće Serhio Romero.

Argentinski golman stiže u klub kao slobodan igrač, pošto mu je letos istekla saradnja sa Mančester junajtedom, tako da Venecija neće morati da plaća obeštećenje, a pride ima pravo da potpiše ugovor sa 34-godišnjim čuvarem mreže i van prelaznog roka. Baš zato što je bio na „birou za nezaposlene“.

Izabrane vesti

Tokom leta Romera je tražila Specija, ali se okrenula Antoniju Miranteu i očekuje se da narednih dana završi posao sa bivšim golmanom Rome, čime je Veneciji olakšan put da dobije iskusnu „jedinicu“. Romero će se za mesto među stativama boriti sa Fincem Nikijem Maenpaom, s obzirom da je Luka Lezerini povređen i neizvesno je kad će se vratiti na teren.

Serhio Romero će se tako posle šest godina provedenih na Old Trafordu, gde je bio u senci Davida de Hee, vratiti u Seriju A, pošto je od 2013. do 2015. branio za Sampdoriju. Prethodno je bio član argentinskog Rasinga, AZ Alkmara i Monaka.


tagovi

VenecijaSerhio Romero

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara