Komentari na vest

Sesk Fabregas se seli na klupu: Španci će mu zauvek pamtiti dodavanje Inijesti

9

999

pre 10 meseci

Neprezaljena sezona 2007/2008.. Kako su tad igrali u veznom redu Fabregas, Hleb i Rosicky, doslovno poezija fudbala, a naprijed Adebayor i Eduardo resetali. Neka sam subjektivan, ali po meni nesto najljepse sto je fudbal igrao u zadnjih 15ak godina.. Steta sto je kratko trajalo. Da nije bilo onog prokletog loma noge Eduarda i gubitka izvjesne titule, ko zna sta bi bilo sa Arsenalom svih ovih godina, ne bi bio predmet podsmijeha sigurno.. Ali eto, sta je tu je.
f

foki

pre 10 meseci

Španci imaju mnogo toga da mu zapamte. Kakva je to sredina bila, dijamant formacija, Ćabi Alonso kao zadnji vezni, Ćavi i Inijesta kao ljudi koji kontrolišu igru i Fabregas majstor za završni pas, za konkretnu asistenciju. I još na sve njih Santi Kazorla, tada kao četvrta opcija, a sad bi bukvalno bio najbolji veznjak na svetu.
И

И

pre 10 meseci

Podri, Gavi, sjajni igrači, ali ko je gledao Fabregasa sa 17 godina zna šta je nestvaran nivo fudbala za taj uzrast. Neponovljiv. I sa jedno 30% zalaganja napravio je ogromnu karijeru i osvojio sve što postoji u fudbalu, a da je imao jaču radnu etiku, ko zna dokle bi to išlo, jer po talentu nisam siguran da bi mu i Zidan prišao da ih uporediš sa 17 godina.
K

Kleo

pre 10 meseci

Kakva klasa od igraca, kad se setim perioda u Celsiju, primi loptu od stopera na svojoj polovini, digne glavu na sekund, i odmah ide teledirigovana duga lopta koja izbacuje nekog u stopostotnu sansu. Danas se dizu u nebesa neki levaci koji jedino znaju da dodaju najblizem do sebe 100 puta po utakmici, bez ikakve koristi, Fabregas je i sa 40 godina za sve njih klasa. Primera radi Zorzinjo koji vazi za nekog kreatora igre i umetnika je u Celsiju igrao svaku utakmicu kao starter skoro 5 punih sezona, ne znam da l je za sve to vreme imao 5 asistencija za gol, Fabregas je u jednoj sezoni samo u premijer ligi imao preko 20 asistencija, pametnom dosta.
9

999

pre 10 meseci

Ovi mladji i ne znaju kakav je to majstor bio. Mislim da je i on priznao da se tada zelio vratiti u Arsenal, ali Venger nije zelio. Da li zbog ega ili je toliki previd napravio, nemam pojma. Sjecam se kad su ozvanicili da je presao u Celzi, nas par zaludjenika odmah reklo da ce se te godine lagano prosetati do titule, a tako je i bilo. Velemajstor.

uefalona

pre 10 meseci

Pamtim ga kad je nepravedno dobio 2. zuti karton protiv Barselone kada su placali sudije
k

kringe

pre 10 meseci

Mogao imati ženu kakvu je htio, on oženio 12 godina stariju koja ima i dvoje vece djece iz ranijeg braka. Ikona.
S

Snam Batistuta

pre 10 meseci

Kukala mu majka
s

spodoba1

pre 10 meseci

Navijac sam Arsenala i bez obzira na to kako je otisao ostao mi je u lepom secanju. Majstor kakav se rerko vidja i malo je koji fudbaler pravio takvu razliku sa 17-18godina
O

OkosBokos

pre 10 meseci

Posle debelog Ronalda sigurno najbolji mladi igrac u zadnjih 30 godina. Danas bi vredeo 200 miliona, s obzirom na to kakve se cifre vrte oko Belingema, Musijale, Pedrija.