Komentari na vest

Šestorica Portugalaca strepe od kartona u Dablinu

D

DragiGostiMiLomimoKosti

pre preko 2 godine

Nas ce dobiti i sa omladincima ako nam bude branio VMS. VMS šupalj kao kvaran zub to je pokazao protiv Specije.
C

CaleB pravi

pre preko 2 godine

Mnogi smatraju da je Ronaldo igrac koji je najopasniji po nas gol, ali ja se bas ne bih slozio sa tim...Postoji 1 koji je daleko opasniji po nas, i njegovo odsustvo bi nam dosta znacilo - Zota....Davao je golove pored Blekija kao da ne postoji, vrlo inteligentan, spretan i brz igrac. Uostalom, nije on dzabe u Liverpulu.
D

DragiGostiMiLomimoKosti

pre preko 2 godine

@CaleB pravi A Bleki je kao neki top igrac ? Ne znam sta svi vide u njemu i onom VMS-u pa i Pavlovicu, itd. skroz prosecni igraca.
G

Gost....

pre preko 2 godine

Ako se vade na to da ovi dobiju kartone pa haj lakse ce od tog nema nist to je minus za ekipu u tom smislu treba igrati borit se pozzz
F

F.C. Cadiz

pre preko 2 godine

Nikakav problem, sudije ce odmah primeniti blazi kriterijum... Jok, rizikovace da im Ronaldo izvisi u barazu, i mozda ne ode na poslednji Mundijal u karijeri... Hoce, kako nece... Ocekujem sudijski masakr u Lisabonu... Naplatice nam onaj gol sa kamatom. Bice, uzmes kredit od 20 hiljada eura, a vratis 80 hiljada... Kako bih samo voleo rani gol nasih, pa da se zatvorimo u kornjacu, da im damo loptu, pa iz konte da sevne jos jedan... Pa to bi mi bio najlepsi fudbalski mec u poslednjih godinu dana... Portugalci na tribinama placu, zvizde, kukumavce, gadjaju mobilnim telefonima... Urlaju na svaku odluku sudije, traze da im svira i nemoguce... Sudija gleda na sat svaki cas, znoji se, a vreme prolazi, i prolazi... Svi oni onako nabedjeni da placu usled neuspesnog pokusaja oruzane pljacke na terenu, a mi da uzivamo... Mada, posle tog filma... Ne verujem da nam ne bi poslali nekog Felixa Briha tamo na Mundijalu, onako z'inat!

Vixtra

pre preko 2 godine

Idealno bi bilo da pozute Dias, Fonte i Zota. U tom slucaju bismo bili bar egal sa njima.
G

Gost.....

pre preko 2 godine

Fonte i Dias da dobiju zuti i lagano prolazimo. Ne moze odbrana bes dva standardna stopera nista protiv Vlahovica i Mitrovica. Sportski pozdrav!
V

Visente Del Boske

pre preko 2 godine

Bilo bi odlicno da Dias dobije zuti,jer im je odbrana ionako najslabiji deo tima