Kike Setjen (©Reuters)
Kike Setjen (©Reuters)

Setjen: Mesi mi nije rekao da ide, Grizman je super raspoložen

Vreme čitanja: 2min | sub. 04.07.20. | 13:29

"Borićemo se dok god ima šansi", kaže trener Barse

Odavno Barselona nije lošije izgledala. Kike Setjen je doveden da popravi situaciju kada je smenjen Ernesto Valverde, a ispada da će on dokrajčiti Katalonce, kojima izmiče iz ruku titula prvaka Španije.

Zbog toga se uveliko priča da će Setjen biti smenjen na kraju sezone, a na mesto šefa struke će doći Ćavi. Do tada, trener Barse kaže da ga cela priča ne dotiče.

Izabrane vesti

Ni na trenutak ne pomišljam na moju sudbinu. Ceo fokus je na timu, kako da dođemo do nivoa koji želimo. Sa pričama o smeni sam se sretao i ranije i tu ne mogu ništa da uradim. Znam da je buka oko mene, ali fokusiran sam na posao. Nije ni prvi ni poslednji put da ću se sa tim suočiti”, rekao je Setjen.

Glavna tema danas kada je Barsa u pitanju su najavi da bi Mesi mogao da ode narednog leta, nezadovoljan stanjem u klubu.

Ne želim da govorim o špekulacijama, jer ništa od toga nisam čuo od njega. Mesi trenira dobro, pričamo o stvarima o kojima moramo, bez nekih daljih tema. On je savršeno svestan šta mora da radi u svakom momentu utakmice, godine mu ne mogu ništa”.

Priča se i o statusu Antoana Grizmana, skupo plaćenog pojačanja, koji je u derbiju protiv Atletika igrao samo poslednjih pet minuta. Velika se bura podigla i oko toga.

Pričao sam s njim, sve je u redu. On je veliki profesionalac, igrač koji razume situaciju, dešavala mu se i ranije u karijeri. Sve ovo neće uticati na njega, vrlo je dobro raspoložen. I računamo na njega sto odsto. Grizman je odličan igrač i jako bitan za nas. Ali, kada on igra, pitate me zašto ne igra Fati… Ne mogu svi na teren, a ko će igrati ja odlučujem na osnovu raznih kriterijuma. Glavni je koliko ko može da doprinesu u određenom trenutku”.

Svestan je Setjen da je tim u lošem momentu, ali kaže da nema vremena za preispitivanja.

Naravno da bih promenio sad neke stvari kada bih mogao. Kada se sve završi i rezultat nije povoljan, uvek pomislite kako ste mogli nešto da uradite drugačije. Ali, to ne mora da znači i da bi bilo bolje, to nikada ne možete znati. Nekada nešto promenite i bude još gore”.

Barsu u nedelju čeka težak zadatak. Ide u goste raspoloženom Viljarealu, a njem bilans na strani u poslednje vreme je jako loš. Ove sezone dobila je samo šest od 16 utakmica u gostima.

Tačno je, u pogledu rezultata, da smo prosuli neke bodove, ali na nekim utakmicama tim je bio veoma dobar. U nekim slučajevima smo nezasluženo ostali bez bodova, u Vigu nam je Aspas uzeo dva boda. Ima stvari koje ne možete da iskontrolišete. Sada smo u minusu, ali dok god ima šansi, nastavićemo da se borimo”, poručio je Kike Setjen.


tagovi

Kike SetjenLionel Mesi

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara