Komentari na vest

Ševčenko dočekao prvenac u Đenovi, Samardžić se nameće u Udinama (VIDEO)

x

xxy

pre preko 2 godine

Kako je i hteo da preuzme taj krš od tima Genoe.
T

Tubeki

pre preko 2 godine

Motika je veci talenat od Samardzica, ali ajde
G

Gosturina

pre preko 2 godine

Mali u perspektivi da nasledi Tadica, jer ne vidim drugo resenje od nasih mladjih igraca na toj poziciji,bukvano igra sve napred i krilo i ofanzivnog veznog, a jos svapski mentalitet,bombonica:-)))
f

fftt

pre preko 2 godine

I opet nasi kasno reaguju, nas kao da ima milijarda pa nam svejedno sto neki igrac koji je silom prilike rodjen u inostranstvu igra za neku tamo reprezentaciju a ne za nasu. Samardzic bi trebao da debituje za seniorsku reprezentaciju Srbije, jer igra Seriu A i igra za tim koji je vrlo dobar a sto se tice pronalaska talanata medju bolji u Evropi. Tako da ne treba sumnjati da ce Samardzic biti dobar igrac. Piksi treba da reaguje i FSS da obavi sa momkom razgovor, da vidi kako razmislja i ako zeli da saceka da debituje za Srbiju i da ce racunati na njega. Prvo sto nam treba velika baza dobrih igraca za SP i buducnost, jer nas je i ovako sve manje, a sada treba da dozvolimo da nam deca budu janjicari da igraju za razne zemlje sveta. Kad pogledamo gde sve nasi momci igraju i za koga sve, svakog normalnog dusa zaboli. Samo da ti igraci koji su nasi zemljaci a igraju za druge zemlje tipa Karadzica ili Dragovica za Austriju, Krunic i mnogi drugi za Bosnu sto igraju, Savic za Crnu Goru i da ne nabrajam vise da svi oni igraju za Srbiju mi bi imali duplo jacu reprezentaciju sigurno... Daj FSS da uradi nesto korisno i pametno konacno kad vec ligu ne mogu i klubove da naprave da budu jaci
Š

Škrabotina

pre preko 2 godine

To pričam ovde već godinu plus, ali mi genijalci objašnjavaju da nebi trebalo rizikovati desetak minuta u zvaničnoj utakmici da se takav igrač kapariše.