Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Ševrolet u istoriju, novi sponzor na dresu Junajteda - 275.000.000 evra za pet sezona od Tim Vjuera

Vreme čitanja: 2min | pet. 19.03.21. | 15:40

Rekord Premijer lige za sponzorstvo oličeno samo na sportskoj opremi

Ševrolet odlazi u istoriju, a Mančester Junjted dobija novog sponzora čiji će logo biti istaknut isključivo na dresovima. Ćerku firmu Dženeral Motorsa koja od sezone 2014/15 krasi opremu Crvenih đavola zameniće nemački Tim Vjuer. Softverska kompanija će reklamu koju će na sebi od naredne sezone nositi fudbaleri engleskog velikana debelo platiti - oko 275.000.000 evra za period od pet godina, odnosno 55.000.000 po sezoni!

Probijen je rekor Premijer lige za sponzorstvo koje je prisutno isključivo na dresovima, a veruje se da je izjednačena suma koju Barselona godišnje dobija od Rakutena za identičnu vrstu reklame.

Izabrane vesti

"Izuzetno smo ponosni na uspostavljanje partnerstva sa jednom od najuzbudljivijih i dinamičnijih globalnih softverskih kompanija", reako je Junajtedov direktor upravljanja Ričard Arnold i odmah nastavio: "Mogućnost povezivanja i saradnje nikada nije bila važnija za Svet i našu zajednicu od preko milijardu sledbenika. Radujemo se radu sa Tim Vjuerom koji će oživeti našu viziju partnerstva utemeljenu na pametnijim načinima povezivanja ljudi i poslovanja."

Belgija 1, 20.45: (2,45) Genk (3,30) Standard (2,95)

Logo Tim Vjuera je plave boje, ali kad Junajted bude sledeće sezone nastupao u standardnoj crvenoj opremi, on će biti prebačen u belu boju.

"Saradnja Mančester Junajteda i Tim Vjuera, znači udruživanje snaga dva globalno pobednička tima. Zajedno kao Tim Junajted donećemo novi nivo iskustva na legendarni Teatar Snova", rekao je izvršni direktor nemačke kompanije Oliver Štajl.

---------------------------------------------

Ako imaš nalog na sajtu mozzartbet.com, proveri ga svakog ponedeljka jer možda te čeka sjajno bonus iznenađenje! Ne zaboravi, ponedeljak postaje tvoj srećan dan uz Happy Monday Bonus.

---------------------------------------------

U zvaničnom saopštenju Tim Vjuera stoji: "Tim Vjuer ne'e samo stajati kraj aut linije tokom neyaboravnih trenutaka na Teatru snova koji dolaye. Bićemo baš ove. Na terenu. Sa njima. Povezani. Partnerstvo se bazira na obostranoj strasti - spajati ljude širom sveta i više nego bilo kada ranije približiti navijače klubu koji vole."

Osnovana 2005. godine Tim Vjuer sebe opisuje kompanijom koja fokus stavlja na daljinsku podršku kojom se može pristupiti svakom desktopu ili mobilnoj platformi širom sveta, bilo da se radi o Vindousu, Androidu, IOS-u. Softver je instaliran na preko 2.500.000.000 uređaja na planeti, dok je 45.000.000 aktivno u svakom trenutku.

Dakle, Ševrolet i Junajted se razilaze posle sedam godina, a podsetimo da je firma za proizvodnju automobila na dresu Junajteda nasledila energetsku kompaniju Aon.


tagovi

Mančester Junajtedsponzori

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara