Komentari na vest

Ševrolet u istoriju, novi sponzor na dresu Junajteda - 275.000.000 evra za pet sezona od Tim Vjuera

Aha

pre oko 3 godine

Svi mi znamo da je Junajted prvi u Engleskoj po sponzorima i po tome da najvise novca mogu da naprave,a medju prva 3 u Svetu. Ali dokle vise samo to,navijaci Junajteda zele trofeje,proslo je 13 god od kad je Junajted osvojio LS,proslo je 10 god od kad su zadnji put igrali finale LS,sad ce 8 god od kad nisu osvojili PL.Za takav klub sa takvim renomeom,bogadstvom i navijacima,mnogo je.Mene kao navijaca Junajteda to boli.

Falični Tom

pre oko 3 godine

Jasno je da je Junajted mašina za pravljenje novca ali te pare treba mudro uložiti. Jer iako je i dalje ogromno ime izostaju oni rezultati iz ranijih perioda. I trofeji naravno.
.

....m12

pre oko 3 godine

Evo jednog od razloga zasto je Junajted trn u oku gotovo svima,jer je jedan od fudbalskih najjacih brendova na svetu,ako ne i najjaci.Nesto sto psg,city,chelsea i ostali finansijski nabildovani klubovi mogu da sanjaju.Cinjenica je da veliki deo prihoda Junajteda pristize iz Azijskih zemalja ali po meni to je isto tako jos jedan trn u oku svima jer su se Fergi i ekipa toga prvi setili.Dolazak Park Dzi Songa je jedan od najboljih poteza u istoriji fudbalske svetske transfer politike bez kojeg ne verujem da bi Junajted dotakao te visine(finansijske).
E

Erector

pre oko 3 godine

Đesi englezu, nisam te prepoznao, Park DŽI SUNGA hahah, i Sitiju stiže novac iz Azije, ili bliski istok nije u Aziji? Liverpul isto tako ima dosta navijača u Aziji, u čemu je poenta ovog komentara? Sa njemačkom firmom su potpisali ugovor, ne sa azijatima. Svaki klub radi na promociji, kao i MU, nekima je teže doći do novih navijača jer nemaju isti start kao MU,Real ili Barsa, oni bi se valjda trebali zadovoljiti postojećim stanjem, jel tako?
f

franjo24041902Gost

pre oko 3 godine

novcaniceeee ggmu
G

Gost888

pre oko 3 godine

eto miliona za Halanda...