Komentari na vest

Sezona pomešanih osećanja: Finale Lige šampiona za ponos, 12 poraza u Seriji A za stavljanje prsta na čelo

N

Nemanja77

pre 11 meseci

Uz duzno postovanje Interu i na nastup u finalu za ponos, oni nemaju dovoljno dobar tim za najvece domete. Liga je najveci pokazatelj kvaliteta, a Inter je bio uzasno nekonstantan tokom sezone. Finale im se otvorilo, imali su bas lak put do finala osim te grupne faze. A taj ulazak u finale im moze biti mac sa dve ostrice, jer svi veliki klubovi imaju njihove igrace u vidu za transfere. Onana,Barela,Lautaro,Bastoni Di Marko. Nece naravno svi otici ali ce Interu biti mnogo tesko da ih zadrzi posebno zbog finansijske situacije koja nije idealna i ubedjen sam da ce makar dvojica od njih otici. Vec su pocele price oko Lautara i Reala, Onane i Celsija, Barele i Liverpula, Bastoni ima godinu dana ugovora. Videcemo,bice dugo leto za Inter, nadam se da gresim ali ocekujem da nece moci da zadrze svoje zvezde i najbolje igrace.
R

Roberto Baggio12

pre 11 meseci

Samo ako neko posalje dobru ponudu jer svi igrači su pod ugovorom.Taj Chelsea trazi Onanu ali ce Inter pokusat izboksat Kulibalia,Kepa uvjek ima resenje Inter ce uvijek biti konkurentan.Lauutaro,Barela,Bastoni samo uz veliku sumu mogu ici.
E

Erector

pre 11 meseci

Sezona je bila turbulentna a na kraju tako uspješna. Naravno da postoji žal za propuštenim skudetom i trofejem LŠ, ali dva trofeja kupa to nadopunjuju. Razlozi zašto je to tako, treba malo detaljnije objasniti. Izgubljen skudeto prošle sezone je bio mnogo jak udarac sigurno za sve igrače, pa se slabije ušlo u sezonu i praktično ta trka je u startu završila, a jedan od razloga je i starost ekipe. To se može uporediti sa Realom recimo i zašto tako malo imaju titula u Španiji u odnosu na Europu. Zbog istog tog razloga, stariji igrači garatuju kvalitet, ali i sporije ulaze u sezonu i generalno više kiksaju u ligi. Uzimajući i tešku finansijsku situaciju, ovo finale lš je bilo kao sunce poslije kiše.
C

Chelsea1234

pre 11 meseci

Mislim da je dobro postavio igru,ali covek je veciti luzer.Videlo se da je Siti poceo nervozno,da nisu upostavili njihovu pas igru.Malo jaci trener sa pobednickim mentalitetom bi sigurno dobio ovaj Siti.
D

Dexaman

pre 11 meseci

Ne treba mnogo filozifirati, svako ko se iole razume u fudbal video je sjajnu postavku, ali i energiju i posvećenost igrača. E sad, druga je stvar što Siti ima bar duplo bolje igrače od Intera...Što se mene tiče, Simone Inzagi je odličan trener i to je pokazao i mnogo ranije, večeras je samo stigla potvrda toga...

Pjanić sa tri žutaa

pre 11 meseci

Ponosan sam na svoj Inter. Naravno da sam razocaran ali ne i tuzan. Odigrati onakvu musku utakmicu, takticki savrsenu, Siti nije licio na sebe. Primljen gol, promasene stopostotne sanse...sta da se radi, to je fudbal. Voleo bih da vidim sve one novinare i komentatore koji si tvrdili da je ovo najneravnopravnije finale LŠ. Inace, razlika dvakluba...kao sto sam najavio, sitijevci masu plavo belim zastavicama a interisti, doktorski. Pogled na lozu, sve puno Interovih legemdi, Siti to nema. Ovo je bio dvoboj fudbalske aristokratije i skorojevica koji misle da se novcem moze sve kupiti. Kupili su pobedu, ugled ne mogu. Ipak, treba im cestitati jer su osvojili LŠ a to se ne moze slucajno. Kao sto ni inter nije slucajno dosao do finala, sto se videlo i u samoj utakmici. Inter mozda nije zasluzio da pobedi ali je sigurno zasluzio barem produzetke. Forza Inter. ⚫🔵

Pjanić sa tri žutaa

pre 11 meseci

Samo jedan dodatak. Doci ce do tumbanja tima za sledecu sezonu. Inter nema para. Trazice plusvalencu. Onana je dosao za dž a sada vredi ko zna koliko. Nista me ne zanima, samo bih voleo da on ostane ostalo moze da se menja. Reci Gvardiole najbolje pokazuju kakav je to golman. Kaze da je trenutno najbolji na svetu i da su najvise problema imali sa njin, jer je savrseno citao igru, kao dodatni štoper. Uostalom, bice proglasen za najboljeg golmana ovogodisnje LŠ. Voleo bih sa ostane i da imamo fantasticnog golmana narednih deset godina. Kao sto je Inter uvek imao fantasticne golmane.
I

Internazionale Milan

pre 11 meseci

Svaka ti je ns mestu ! Naše legende na tribinama, gde su plasikanerima legende, imaju jedan osvojeni kup Mitra Mirica iz 65 godine !
L

Lopta je okrugla

pre 11 meseci

@Pjanic sa tri zutaa...Realno,ne samo navijaci Intera vec i navijaci svih drugih klubova u Italiji bi trebali da budu ponosni na ovakav uspeh.Biti viceprvak Evrope je ogromna stvar.A uspeh mnogo vecim cini podatak da je sa jednim skromnim sredstvima formirana ova ekipa.Sto se tice Onane,mislim da je bar za klasu bolji od Edersona.Ja sam simptizer A.C.Milana (mozda budem malo pristrasan) ali mislim da su Onana i Maignan trenutno dva najbolja golmana u Italiji.Citao sam da Chelsea zeli Onanu.Bilo bi lepo da ostane.Mada...sramota je da u Italiji nijedan klub nema normalnog vlasnika.Niko nece da potrosi pare.Uzas.Cestitke za veliki uspeh od objektivnog rosonera...steta sto tandem Lu-La nije iskoristio svoje prilike...ali to je fudbal.
p

pabloo

pre 11 meseci

pocepao ih inter,da odigraju jos deset utakmica,siti bi dobio jednu
M

Musa Đenepo

pre 11 meseci

Upravo suprotno, od sledecih 10 Siti bi ih dobio sa dva ili vise golova razlike, a ova utakmica je bila ona u kojoj je Inter mogao (morao) dobiti
N

Nerazuri Kraljevo

pre 11 meseci

Molim vas neka neko odvede njega i Lautara, ne mogu vise. Da je Konte ostao, uzeli bismo tri zaredom. Bas me briga za LS i najlaksi zreb do finala u istoriji.
s

sg23ultra

pre 11 meseci

Da je odvratni inter osvojio LS, to bi bio najgori sampion. Jedva prosli grupu, kasnije im se poklopio zreb i nekako se dogegali do finala. A tamo ih je cekao nepobedivi Siti, koji je izbacio Bajern i aktuelnog sampiona Reala. Dakle stvar je jasna, pobedio je klub koji je bio najbolji veci deo sezone i koji je pobedjivao bolje timove na putu ka tituli.
I

Internazionale Milan

pre 11 meseci

Najbolji tim na svetu !
3

32

pre 11 meseci

Nije trebao ni grupu proci zbog kradje protiv barse u reziji slavka vincica
V

Vasilije Djurasinovic aka Vajo

pre 11 meseci

Kako se nadala dobro se udala
U

UFfffff

pre 11 meseci

Što ne volim kada nabildovani klubovi od juče, osvoje LŠ.
F

Fabri

pre 11 meseci

Objektivno na kraju se moze reci doktorska priprema finala, odlicna postavka, najmanje su zasluzili produzetke... Ali svakako veliko pitanje sta i kako dalje, mislim i dalje da je tanak trener za Inter, mnogo izgubljenih derbija u Italiji, nikakva igra protiv manjih i slabojih ekipa gde su neke meceve dobili na misice... Podseca me na Tuhela da ima vise mnogo srece nego pameti, mislim da nikako ne bi smeo da dozvoli sebi da bude iza Lacoja na tabeli od kog ima 60posto jacu ekipu npr
У

Уф

pre 11 meseci

Добра сезона за Интер, свакако би Наполи узео титулу јер су до априла играли одличан фудбал, а Интеру је свеједно да ли ће као други или четврти на табели Серије А ући у ЛШ, а направили су огроман подвиг уласком у финале где су незаслужено изгубили.