Silesen predstavljen na Mestalji u klompama

Vreme čitanja: 1min | uto. 25.06.19. | 21:49

Zanimljiv odabir marketing tima Slepih miševa

Glava za glavu, što se kaže. Jasper Silesen iz Barselone u Valensiju, a Neto iz Valensije u Barselonu. Sada i zvanično.

Klub sa Mestalje je dovođenje Silesena objavio na simpatična način tako što mu je dao narandžaste klompe (razlog očigledan). Silesen je očigledno pristao na ovu ideju marketing tima, a klompe su imale na prednjoj strani grb Valensije. Nismo ovo do sada viđali.

Izabrane vesti

Elem...

Klubovi neće potrošiti ni cent na obeštećenja, pošto je procenjeno da obojica golmana vrede po 30.000.000 evra. Valensija će morati malo više da se otvori kada je plata u pitanju. Silesen će među Slepim miševima zarađivati istu platu koju je imao u Barseloni, a ona je dosta veća od Netove.  Sa druge strane, Neto će zarađivati duplo veću svotu, možda i tri puta veću od sadašnje.

Silesen će biti prvi golman Valensije, dok će Neto pored veće plate morati da prihvati ulogu zamene Mark Andre ter Štegen.

Holanđanin je od 2016 godine, kada je iz Ajaksa došao u Barselonu, branio na samo 32 utakmice, tako da će mu jako prijati da redovno bude na terenu. Benfika se takođe interesovala, ali je Valensija uspela da ga dovede. Eto jedne dileme manje ovoga leta.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara