(©Reuters)
(©Reuters)

Simone Inzagi: Želim da momci uživaju u prekrasnoj noći protiv evropskog i svetskog šampiona

Vreme čitanja: 2min | uto. 16.03.21. | 21:52

Podseća trener Nebeskoplavih da Rimljani 13 godina nisu igrali u Ligi šampiona, a da 20 godina nisu prošli u nokaut fazu

Evropskom putu Lacija nazire se kraj. Nebeskoplavi su ubedljivo poraženi u prvom meču osmine finala Lige šampiona. Minhenski Bajern je iz Rima poneo ogromnih 4:1, pa se šanse Lacija pred revanš na Alijanc areni mere u promilima.

Lacio je posle 20 godina prezimio u Ligi šampiona, cilj je ispunjen, a trener Simone Inzagi želi da njegovi izabranici uživaju u sutrašnjoj utakmici protiv evropskog i svetskog prvaka.

Izabrane vesti

„Znamo koliko smo radili poslednjih godina da bismo igrali ovakve utakmice na prestižnom stadionu i protiv ogromnog tima. Moramo uživati u svakom trenutku sutrašnje utakmice. Nadam se da će se to ponoviti u budućnosti. Lacio nije igrao u Ligi šampiona trinaest godina“, rekao je Inzagi na konferenciji za medije.

21.00: (1.35) Bajern (5.30) Lacio (8.00)

Lacio je iz grupne faze izašao neporažen, a protiv Bavaraca je stekao bolji uvid u to gde je u odnosu na imperiju iz Minhena.

"Cilj nam je bio da se kvalifikujemo za nokaut fazu prvi put posle dvadeset godina. Uspeli smo. Otići ćemo tamo da odigramo utakmicu na najbolji način. Pre nego što smo se sastali sa Bajernom, bili smo neporaženi u grupnoj fazi. Želimo da imamo sjajan meč. Moramo biti agresivni i odlučni protiv evropskog i svetskog šampiona. Oni su snažan tim koji je zaslužio da osvoji sve trofeje pethodnih godina do kojih je došao“,

zaključio je trener Lacija.

LIGA ŠAMPIONA, OSMINA FINALA (REVANŠI)


Sreda

21.00: (1,35) Bajern (5,30) Lacio (8,00) /prvi meč 4:1/

21.00: (2,35) Čelsi (3,00) Atletiko Madrid (3,40) /prvi meč 1:0/

*** kvote su podložne promenama


tagovi

Simone Inzagi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara