Siniša Saničanin bez poziva u reprezentaciju BiH

Vreme čitanja: 1min | uto. 22.08.23. | 12:56

Defanzivac Partizana na B listi

Kod Dušana Bajevića je debitovao, redovan je bio u vreme mandata Bugarina Ivajla Peteva i Farkua Hadžibegića, ali promena selektora je uticala na status Siniše Saničanina. Prvi put posle dugo vremena defanzivac Partizana nije uvršten na spisak kandidata za reprezenatciju Bosne i Hercregovine, pred nastavak kvalifikacija za plasman na Prvenstvo Evrope.

Doduše, ne pomaže stasitom defanzivcu ni pozicija u Partizanu, s obzirom da ove sezone nije odigrao ni sekund, zbog čega ga novi glavnokomandujući u selekciji, Meho Kodro nije pozvao za mečeve sa Lihtenštajom 8. septembra i Islandom tri dana kasnije. Sa te strane odluka ima utemeljenja, ali s druge valja znati da je Saničanin odigrao svaki minut u prva četiri kvalifikaciona kola, a da je računajući i završetak Lige nacija doigrao poslednjih šest mečeva za reprezentaciju. Doduše, na tih šest utakmica BiH je primila devet golova.

Izabrane vesti

Sad nije među pozvanima, ali ga je selektor Kodro ostavio na B listi, ako se desi da neko otkaže ili se povredi. Osim Saničanina, alternative su još Goran Karačić, Eldar Ćivić, Gojko Cimirot, Dal Varešanović, Luka Menalo i Amer Gojak.

U odnosu na prethodni spisak pod zastavu se vratio Adi Nalić, dok za razliku od nekih ranijih prilika ovoga puta nema nijednog debitanta.


tagovi

Fudbalska reprezentacija BiHMeho KodroSiniša SaničaninKvalifikacije za Euro 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara