Komentari na vest

Širer ne veruje u Engleze: Plafon nam je četvrtfinale

H

Hmmm

pre preko 1 godinu

Englezi su to
L

Lopta Tegi

pre preko 1 godinu

Kakvi crni englezi
D

DekiSum

pre preko 1 godinu

Tera čovek kontru da bi motivisao ekipu
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Nece ni grupu Engleska proci kakvo cetrtfinale.
S

StoneCold_

pre preko 1 godinu

To njihovo osvajanje SP je jedno od najsramotnijih u istoriji. Za Italijane '38. se sumnja da je debelo navlaceno da osvoje, za Engleze se zna. Englezi su bili najbolji dok su odbijali da igraju sa drugim reprezentacijama a onda su dozvolili siromasnim Madjarima da iz mocvare dodju na veliki Vembli. Da bi se Madjari osecali kao kod kuce cak su ih stavili i u hotel bez tople vode a nisu sve sobe imale ni vrata. Pa su ih onda Madjari odvalili i u Londonu i u Budimpesti.
V

Vasilis

pre preko 1 godinu

Op, op, ko se to uplasio opet? Englezi digli halabuku, nabili pritisak svojima kao nikad pa im se obilo o glavu na EP. Sad misle pametniji su, kao bez pritiska, niko ne prica o sansama na SP, treneri u PL kukaju kako je los trenutak za takmicenje. Nema sta, izmislili su spin masineriju u medijima i sad znaju kako da pomognu svojima da lakse odu. Doduse slazem se sa Alanom, nece oni daleko.
b

brisko144

pre preko 1 godinu

Pošto nema nekih reprezentacija koje su drim tim i imaju najbolje igrače u istoriji kao što je nekada bilo Brazil, Francuska, Italija, a posle Španija, Englezi bi i imali neku šansu da imaju trenera. Sa onim likom kome Megvajer ima preko 50, a Ben Vajt 4 nastupa za reprezentaciju, Širer je potpuno u pravu, četvrtfinale je plafon. Primera je još mnogo naravno.