©AFP
©AFP

Širi se spisak zainteresovanih: Radonjića osim Italijana žele i u MLS-u

Vreme čitanja: 2min | sub. 06.01.24. | 01:57

Srpsko krilo na radaru San Hozea

Među igračima koji će se sa posebnom pažnjom pratiti na zimskoj pijaci je definitivno i Nemanja Radonjić, hitro krilo koje je usled skromne minutaže na izlaznim vratima Torina, a za kojeg je interesovanje već pokazao značajan broj klubova.

Da je reprezentativac Srbije rođen u Nišu na listi želja Salernitane i Monce poznato je već neko vreme, međutim u trku za potpis sa članovima Serije A mogao bi da uđe i San Hoze. Kako otkriva dobro obavešteni italijanski novinar Đanluka Dimarcio, u Torino je već stigla ponuda iz Sjedinjenih Američkih Država za Radonjića za kojeg je do sada najozbilljnije interesovanje pokazala Monca.

Izabrane vesti

Član MLS lige međutim nije prvi koji je preduzeo konkretne korake otkriva isti izvor i dodaje da je Monca takođe kontaktirala Bikove, a da je krilni fudbaler pozitivno reagovao na potencijalni dogovor dva italijansa kluba.

Tim koji sa klupe predvodi Rafaele Paladino u Srbinu vidi aduta pred prolećne izazove, ali konkurenta u realizaciji planova neće imati samo u San Hozeu jer je Radonjić već eko vreme na radaru i rukovodstvu Salernitane.

Funkciju sportskog direktora u fenjerašu nedavno je preuzeo Valter Sabatini koji je srpskog ofanzivca doveo i u Romu u perodu kada je bio zadužen za sportski sektor Vučice i izvesno je da će poznanstvo iz prethodnog perioda biti karta na koju će igrati Salernitana.

Iz perspektive Radonjića, kako navode mediji na apeninskom poluostrvu, minutaža i uloga u narednom timu će predstavljati primarni faktor pri donošenju odluke jer je želja nekadašnjeg člana Crvene zvezde, Čukaričkog, Olimpik Marseja i Benfike da se igrama vrati na željeni kolosek i zasluži poziv selektora na Evropsko prvenstvo.

Krilni fudbaler mesecima unazad je u drugom planu kod Ivana Jurića i od oktobarskog susreta sa Veronom upisao je samo 26 minuta na 11 prvenstvenih utakmica. Radonjić je sa tri gola u uvodna četiri kola odlično počeo sezonu i nagovestio da bi druga godina u Torinu mogla da donese i njegovo potpuno buđenje, međutim status Nišlije se promenio te je u prethodna tri meseca potpuno skrajnut.


tagovi

MLSMLS ligaNemanja RadonjićSerija AMoncaSalernitanaSan HozeSan Hoze Zemljotresi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara