Sise se nudi da igra besplatno

Vreme čitanja: 2min | pet. 08.05.20. | 18:41

Samo da stigne do brojke 100...

Nekadašnji napadač Liverpula Đibril Sise (38) ponudio se bilo kom članu francuske Lige 1 za iduću sezonu kako bi pokušao da uđe u "klub 100". On je u jednom intervjuu kazao da ga ta cifra od 96 pogodaka, koliko je postigao u Ligi 1, izluđuje, te da bi se rado vratio iz penzije da pokuša da dođe do još četiti pogotka.

Izabrane vesti

"Znate kako je nama golgeterima... Zaljubljeni smo u golove, opčinjeni njima. Uvek su neki brojevi u našim životima - 25, 50, 75... Meni moja cifra od 96 golova u Ligi 1 progoni. Nedostaju mi samo još četiri do stotke i moram da priznam da se ne nosim baš sjajno sa tim. Izluđuje me", iskren je bio Sise.

A onda sebe "izneo" na tržište...

"Kada bih mogao da dobijem ugovor na dva-tri meseca u bilo kojem klubu, prilično sam siguran da bih uspeo u svojoj nameri. Mogao bih da pomognem i na mentalnom planu, da savetujem mlade napadače... Voleo bih zaista. I igrao bih besplatno", podvukao je veteran koji se već dva puta vraćao iz penzije.

Siseov poslednji klub bila je italijanska Vićenca za koju nije odigrao nijedan meč. Pre toga nosio je dres švajcarskog Iverdona. Poslednji put ozbiljan fudbal igrao je u sezoni 2012/13, kada je nosio dres Kvins Park Rendžersa.

Sise se proslavio u Okseru početkom milenijuma, posle čega je napravio transfer života u Liverpul. Nikada nije igrao dobro kao pod Gi Ruom na stadionu Abe Dešam, mada je imao nekoliko bljesaka na Enfildu.

Najbolji strelac u istoriji francuske Lige 1 je Žan Pjer Papen sa 156 pogodaka. Sise je na poziciji broj 12.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara