(Reutrers)
(Reutrers)

Siti će morati da izgura januar bez Halanda

Vreme čitanja: 1min | sub. 13.01.24. | 00:09

Odložen povratak Norvežanina na teren

Navijači Mančester Sitija će morati još malo da se strpe. Njihov miljenik, Erling Haland propustiće, sva je prilika, preostale mečeve u januaru, pošto oporavak od povrede stopala ne teče prema predviđenom planu.

Trener Pep Gvardiola je precizirao da je Norvežanin osetio nelagodnost koja sprečava da se problem reši i da zato neće trenirati sa ekipom naredne sedmice, pre nego što Građani otputuju u Abu Dabi, gde će u okviru mini-priprema hvatati zalet za nastavak sezone.

Izabrane vesti

To dalje znači da Halanda izvesno neće biti na terenu u utakmici sa Njukaslom tokom subote. Kako sad deluje, tek početkom februara će Erling nazad u akciju, a dotad aktuelnog prvaka Evrope čeka duel FA kupa sa Totenhemom u Londonu, te premijerligaški meč kod kuće sa Barnlijem. Procene su da bi prvi strelac Sitija mogao opet da bude u kombinaciji za tim 5. februara, na prvenstvenom gostovanju Brentfordu.

Haland nije igrao od 6. decembra, ali zanimljivio da Mančester Sitiju i bez njega ide odlično, jer je u seriji od pet pobeda. Isto tako, činjenica da su Mohamed Salah i Hjong Min Son trenutno u reprezentacijama Japana (na Kupu Azije) i Egipta (Kup Afričkih nacija) znači da trka za Zlatnu kopačku Premijer lige trenutno miruje, jer Haland i Faraon imaju po 14 golova, a as Totenhema 12, koliko i Dominik Solanke iz Bornmuta.


tagovi

Erling HalandMančester Siti

Obaveštavaj me

Man. Siti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara