Kevin de Brujne, © AFP
Kevin de Brujne, © AFP

Siti na iglama čeka ponedeljak, ali mirno spava kad se pomene De Brujne: Neće on nigde

Vreme čitanja: 2min | čet. 09.07.20. | 18:51

Belgijanac ostaje u Mančesteru čak i ako se potvrdi dvogodišnja suspenzija iz UEFA takmičenja

Ponedeljak je Dan D kad je u pitanju sudbina Mančester Sitija u UEFA takmičenjima. Sud za sportsku arbitražu u Lozani izjasniće se 13. jula da li na snazi ostaje ili se poništava odluka organizacije iz Niona koja je u februaru izbacila Građane na dve godine iz Evrope usled kršenja pravila finansijskog fer-pleja.

Prethodnih meseci govorilo se naširoko da bi, ako klubu sa Etihada bude potvrđena šut karta, mnoge zvezde mogle da potraže drugu sredinu, jer ih ne zanima da igraju „samo“ Premijer ligu, bez šanse da se sve do 2022. oprobaju u Ligi šampiona.

Izabrane vesti

No, za jednog fudbalera navijači Sitija ne moraju da brinu. Ne bilo kog, nego ključnog, pošto Kevin de Brujne ne namerava da napušta Mančester kakav god bio epilog u ponedeljak.

Biće mnogo ljudi koji ovo neće moći da shvate, ali Kevin ni u kom slučaju ne razmišlja o transferu. Uopšte ga ne zanima ta tema. Ostale su mu još tri godine ugovora, pripada jednom od najboljih klubova sveta, cenjen je i ne interesuje ga odlazak“, uverava Patrik de Koster, menadžer belgijskog reprezentativca.

Agent ne poriče da za njegovog klijenta postoji interesovanje. Ne i ponuda.

Uvek postoji neformalni interes za sve dobre fudbalere na planeti. Bilo da je reč o De Brujneu, Mesiju, Ronaldu ili Grizmanu. Kad bi sve što pročitam u medijima bilo tačno, moj dan bi trajao 48 sati i opet ne bih mogao da budem na svim tačkama svetam gde sele igrače koje zastupam. Čak mogu da se zakunem u decu da je 90 odsto onoga što se pojavi u novinama – đubre“, kategoričan je De Koster.

Inače, Kevin de Brujne je ove sezone u Premijer ligi postigao 11 golova i dodao 18 asistencija.















tagovi

Kevin de Brujne

Obaveštavaj me

Man. Siti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara