Komentari na vest

Siti odbio 70.000.000 evra za Silvu iz straha da ne donese "ušati pehar" u Pariz

E

Erector

pre preko 1 godinu

Ne vjerujem da su u Sitiju tolike budale da ga daju besplatno, a 70m za Silvu je besplatno. Dokazan igrač, kreativac, dokazao se u najjačoj ligi i oni ga trebaju dati za 70m? Još kad uzmemo u obzir da su igrači njegovih kvaliteta i karakteristika u deficitu, ova suma je smiješna.
R

Real

pre preko 1 godinu

Imaju jaču klupu nego svi timovi prvu postavu i opet im treba zamena ako ode. Dovedite Pepu sve velemajstore fudbala pa ce valjda onda da uzme LŠ. Da nije nasledio savršenu ekipu Barse ni tada je ne bi uzeo.
N

Ne radi se

pre preko 1 godinu

O tome decace od juce sto pratis fudbal.Pep je doveo sanea za 50 prodao ga za 60 u bajern,doveo je toresa za 25 a vec je izasao na 60 prodajom u barsu,zincenka je doveo iz ufe za oko milion a prodao 35,zezusa iz pameirasa za 32 a prodao za 52,iz sterlinga je izvukao sve i prodao ga za koliko je doveden,ovog bernarda je platio 50 a odbija 70.Batali batal pricu,pep em sto je doneo 4 lige i more kupova za 6 sezona je napravio tim sa duplom vrednosti.Jer zamisli koliko bi para uzeli da prodaju neke od kljucnih igraca tipa kdb,rodri,diaz,kanselo kad su ovoliko uzeli za rezervne???
h

haeahhhae

pre preko 1 godinu

ako znate ko su vlasnici pariza i cityja onda znate u kakvim su odnosima te 2 drzave, koliko sam ja primetio od kad su i jedni i drugi postali vlasnici pariza kao i cityja, nikada se nije dogodio nijedan transfer izmedju ta 2 tima. tako da je ovde sansa 0 % da se dogodi i ovaj.
Š

Šala

pre preko 1 godinu

City: neće ga prodavati osim ako on to ne zahteva. Silva: želi isključivo transfer u barcu i nigde drugo. Mocart: calculating...eee judiii neće da ga prodaju u psž da im ne uzme ušati...
A

Alex DeLarge

pre preko 1 godinu

Ni da pronadju lek protiv starosti i podmlade Ronalda, Makelelea, Maldinija i Totija opet ne bi osvojili ušati... To je prokleti klub, a sa ovim sto su uradili sa Mbapeom pokazuju i da vode klub kao vašersku atrakciju...
P

PDK

pre preko 1 godinu

Decko zeli samo Barsu...ako oni ne uspeju da ga dovedu nece nigde...a sta je 70m na danasnje cene za ovakvog igraca da dobijes? Kad moras za losijeg engleza min 100m da istreses..
A

Antonioo

pre preko 1 godinu

Samo bas Barsa? U 1000 evra da bi peske otisao u Real Madrid da posalju ponudu.. A inace ima dogovorene uslove licne sa psz-om.. Sto znc da im nije zalupio vrata, inace direktor sitija reko da silva ostaje jer je prekasno da nadju pravu zamenu... Paleta ide u vest hem, Dortmund ne da Belingema i tjt...