Komentari na vest

Sivić: Srpski reprezentativci igraju ili u velikim klubovima ili za veliki novac, ali je potreban sklad da raspiri vatru

enes1988np@gmail.com

pre 7 meseci

Sivicu vrati se u pazar
Z

Zoran 1

pre 7 meseci

Njihov jedini zadatak sto se mene tice je bio da dobiju Svajcarsku Albansku na svetskom prvenstvu
M

Mirko_11

pre 7 meseci

Zbog ovakvih strucnjaka mislim da cemo dobiti Madjare 0:2
S

Sve je istina

pre 7 meseci

Covek sve lepo obajsnio i rekao istinu. S to sto nama smeta istina - to je druga stvar. Nije Sivic neki trener ali je rekao onos to je OCIGLEDNO. Madjarska liga jeste jaca od nase. Nasi reprezentativci se ne trude.
T

Tako da

pre 7 meseci

će Madjari opet pobediti.
К

Куре на специјали

pre 7 meseci

Тома Сивић је добар тренер. Први је осетио стисак владајуће гарнитуре у држави, када је одвео У21, на европско првенство, био првину групи испред Италије, а онда напрасна смена и постављање страначког "војника", сумњивих моралних и људских квалитета, на место селектора и дебакл на првенству. Тај што га је заменио тражи клуб у Супер лиги, јер је пре око два месеца, добио отказ у Украјини.
D

Deno

pre 7 meseci

Zato i jesmo tu gde jesmo u svim segmentima ,zato sto podcenjujemo sami sebe.Kakav god da je ,coveka ne treba podcenjivati.Zivim u inostranstvu samo nasi ljudi omalovazavaju jedni druge.Sramota.
R

Repac Plandiste

pre 7 meseci

To je dobar trener. Jedan od retkih srpskih trenera koje cenim. Sa ovim su se složili....
М

Милошевић

pre 7 meseci

Потребан је озбиљан човек као што је Владимир Ивић а не циркузант Пикси са оним Јапанцем, скроз неозбиљни тренинзи, Пикси прича о атмосфери као да неког брига а никако да каже нешто како нема никакве тактике и игре на терену, циркус.
S

Superligaski mag

pre 7 meseci

Realno ne moze on bog zna sta da uradi za 7 dana treninga tako da to i nije problem, veci je problem odabir igraca i formacije bez bekova jer svaku utakmicu nam duva pozadi samo tako.
A

ApsolutnoJa

pre 7 meseci

A mom ocu si ostao u lepom secanju kada ti gurao kroz noge na Novogodisnjem turniru u Hali sportova u Subotici, veze nisi imao
D

Deda Mraz iz Subotice

pre 7 meseci

Sta ti je sudbina, ja sam na tom turniru delio novogodisnje paketice..Delim ih i dan danas u jednoj hali,nisu novogodisnji, i malo su tezi, a Tomica mlati pare po Evropi ... Sta tvoj otac sada radi?
d

dobro upucen 1

pre 7 meseci

@Deda mraze nazalost moram da de demantujem da Tomica nazalost ne mlati pare, vec se duzi sa Pancevom da mu plate sta mu duguju :D
@

@Deda mraz iz Subotice

pre 7 meseci

Ti si glup ko noc, pre je na tom turniru bili preko 100 ekipa, sada ih jedva ima 16...Svi znamo ko je Sivic u Subitici tako da se ne pravi pametan a moj otac je bio najmladji kapiten Backe 1901 u prvom timu i spletom nesretnih okolnosti nijr zavrsio u Vojvodini. A ti genije nastavlji da delis pakete po halama jer je to izgleda najbokje sto umes.
P

PedjaPFCCCC

pre 7 meseci

Veliki Strucnjak... Igrao Fudbal na Farskim Ostrvima i na Islandu. A kao Trener nigde nije ostao duze od godinu dana. On je toliki trener i strucnjak koliki sam ja na FIFI i na Playstationu
V

Vare

pre 7 meseci

Hahahhaha pa veci si ti stručnjak na fifi 100 puta nego on ovako.jedan od smešnijih stručnjaka.zato nam je fudbal i takav loš zbog ovakvih kao Sivić
I

Islandjanin

pre 7 meseci

Prica se ,da uopste nije ni igrao fudbal gore. Radio u fabrici za preradu ribe.
B

Burek

pre 7 meseci

Realno, rekao je onako kako jeste
v

v1ad

pre 7 meseci

Osim Kostica, Vlahovica i Stefana Mitrovica koji to nasi igraci igraju u velikim klubovima? Veliki klub = klub koji je bio prvak Evrope.
p

pero7

pre 7 meseci

u kom klubu igra Mitrovic..Hetafe@igra ygudelj...
I

Ima jedan

pre 7 meseci

Jovic u Milanu
D

Draw your attention

pre 7 meseci

Jovic NE igra
s

s.p.r.s

pre 7 meseci

Ti im reci?Prevaro!!