Adrijan Silva ©Reuters
Adrijan Silva ©Reuters

Sjajan derbi Kalija i projektil Adrijana Ramosa za kraj (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 09.09.21. | 04:28

Bez pobednika u prvom četvrtfinalnom meču Kupa Kolumbije - 2:2

Nismo mogli da poželimo bolje četvrtfinale Kupa Kolumbije, s obzirom da smo u prilici da u njemu gledamo derbi Kalija. Prvi meč između Amerike i Deportiva završen je rezultatom 2:2, a šlag na torti u ovom spektakularnom okršaju, predstavljao je izjednačujući pogodak Adrijena Ramosa u 89. minutu - 2:2 (1:1).

Bio je to sjajan projektil sa preko 20 metara udaljenosti, za koji golman gostiju Giljermo de Amores nije imao rešenje. Adrijan Ramos je na večerašnjem meču bio zadužen da sustiže protivničku prednost i u tome je uspeo u dva navrata. Deportivo je prvi put na meču poveo u 29. minutu preko Hernana Menozea, dok je Ramos izjednačio u 43. minutu. Iskusni napadač Amerike je prethodno promašio jedanaesterac, tačnije, lopta se odbila od prečke i golmana De Amoresa, a onda mu se vratila na nogu, pa je izjednačenje bilo neminovno.

Izabrane vesti

Deportivo je potom ponovo bio bolji na početku drugog poluvremena, što je rezultiralo novim vođstvom. Sjajnim ubačenim pasom u prostor Anhelo Rodrigez je spojio sa golom Teofila Gutjereza, a ovaj je potom rutinski postigao drugi pogodak za svoju ekipu na ovom meču. Ipak, Adrijan Ramos je imao dovoljno snage i motivacije da još jednom povuče svoju ekipu napred i spreči poraz u prvom meču četvrtfinala kupa.

Revanš meč je za sedam dana, a zanimljivo, dve ekipe će se već za tri dana sastati i u kolumbijskoj Primeri, pa možemo samo da zamislimo kakva atmosfera ovih dana vlada u Kaliju.

KOLUMBIJA, KUP - ČETVRTFINALE (PRVI MEČEVI)

Četvrtak

Amerika Kali - Deportivo Kali 2:2 (1:1)

/Ramos 43, 89 - Menoze 29, Gutjerez 60/

03.05: (2,85) Independijente Santa Fe (2,80) Atletiko Nasional (2,70)

21.00: (2,75) Ekidad (2,75) Deportivo Tolima (2,85)

Petak

03.30: (1,95) Deportivo Pasto (3,30) Deportivo Pereira (3,80)

*** kvote su podložne promenama


tagovi

Amerika KaliDeportivo Kali

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara