Davor Javorović/PIXSELL
Davor Javorović/PIXSELL

Sjajni Nenad Bjelica: Prolazio čovek pored ludnice, a tamo svi viču 13, 13, 13…

Vreme čitanja: 2min | pet. 22.04.22. | 13:04

Slikoviti trener Osijeka ispričao vic kao odgovor na situaciju u Dinamu

Posle pobede Hajduka nad Dinamom, prvenstvo Hrvatske obećava izuuzetno zanimljiv finiš i trku za titulu. Pet kola pre kraja, Dinamo ima dva boda više od Osijeka i četiri od Hajduka, a u poslednja tri kola sa pomenutim rivalima igra derbije kod kuće. Poraz na Poljudu je i te kako uzdrmao tabor zagrebačkih Modrih, a ceh je platio trener Željko Kopić koji je smenjen i na njegovo mesto je kao privremeno rešenje došao bivši selektor Ante Čačić.

Koliko su se u Splitu obradovali pobedi nad Dinamom, još su više u Osijeku pošto im sada sve pobede do kraja garantuju titulu. Neće biti lako ali Osijek ima šansu. Najveća snaga Osiječana leži u sjajnom treneru Nenadu Bjelici koji će sigurno imati ogroman motiv da skine krunu svom bivšem klubu. Koliko je Bjelica kvalitet kao trener je dobro poznata stvar, a danas je pokazao i koliko zanimljiv ume da bude i van terena.

Izabrane vesti

Hrvatski mediji su ga pitali da prokomentariše smenu trenera u Dinamu, a on je dao slikovit odgovor i nasmejao prisutne.

“Znate li onu priču 13, 13, 13? Kad je jedan čovek prolazio pored ludnice, pored je bio veliki zid i iza njega su svi vikali "13,13,13"... Njemu nije bilo jasno zašto viču. Gleda on oko sebe i vidi rupu na zidu. Pogleda u nju i ovi ga iznutra štapom ubodu u oko i počnu vikati: “14, 14, 14”... Poenta je da ne treba gurati nos tamo gde mu nije mesto. Dinamo najbolje zna šta radi. Nemojte mi uz sav posao koji imam u Osijeku još i to nametati. Ne bih vodio brigu o drugima”, odgovorio je Bjelica.

A o šampionskim šansama Osijeka, kaže:

“Nadamo se da će i drugi da kiksnu, a da ćemo mi sve da pobedimo. Imamo pet utakmica do kraja i bez obzira što igramo s nekima koji ne igraju za nešto, mogu da nam zagorčaju život”, poručio je strateg Osijeka uoči gostovanja na Rujevici protiv Rijeke.


tagovi

OsijekNenad Bjelica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara