Skandal u Italiji: Albanci provocirali, navijači Vojvodine utrčali u teren, Baloteli odbio da igra

Vreme čitanja: 2min | sub. 12.10.19. | 16:55

Prijateljski susret između Breše i Vojvodine prekinut u 50. minutu

Skandal u Italiji! Prijateljski duel između Breše i Vojvodine prekinut je u 50. minutu zbog žestokih provokacija kojima su bili izloženi igrači i navijači srpskog kluba.

Naime, kako se navodi na sajtu Vojvodine, kada je počelo drugo poluvreme na malom stadionu pojavilo se desetak ljudi koji su mahali albanskim zastavama i počeli da provociraju grupu od dvadesetak navijača Vojvodine, koji su posle toga uleteli na teren.
„Situacija se smirila nakon nekoliko minuta i oni su se vratili na svoj deo tribine, ali potom je fudbaler domaćih Mario Baloteli iz određenih razloga odbio da nastavi sa igranjem utakmice, te je sudija Amabile Daniel odlučio da meč i definitivno bude prekinut", stoji u izveštaju na sajtu Vojvodine.

Izabrane vesti

I pre ovog detalja bilo je mnogo tenzije. Pri rezultatu od 2:0 za domaćina sudija Amabile Daniel pokazao je crveni karton šefu stručnog štaba Vojvodine Nenadu Lalatoviću. Zanimljivo je da Lalatović nije želeo da napusti klupu, pa je odlučio da povuče ekipu sa terena. Meč je nastavljen posle nekoliko minuta. Međutim, bilo je mnogo tenzije i posle prvog prekida. Domaći navijači su pogrdnim skandiranjem ("cigani, cigani") vređali goste iz Novog Sada. Kulminacija nemilih scena usledila je u već opisanom 50. minutu. 

Velika šteta i veliki skandal. U trenutku prekida Breša je imala prednost od 2:1, ali teško da će to neko pamtiti.

Breša je povela već u sedmom minutu. Tremolada je uputio pas u šesnaesterac ka Donarumi, koji je pao u duelu sa Đurićem, a sudija procenio da je u pitanju bio faul za najstrožu kaznu. Jedanaesterac za domaćina je izveo upravo Donaruma i preciznim udarcem doveo svoj tim u vođstvo. Već u 13. minutu, bilo je 2:0 za Brešu. Nakon toga, Vojvodina je u 38. minutu uspela da smanji rezultat. Đuričin je iskoristio sjajan pas u prazan prostor, došao do lopte pre golmana Alfonsa i lob udarcem uspeo da zatrese mrežu.

(Foto fkvojvodina.com)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara