Komentari na vest

Skener posle druge etape: Partizan iznad, Zvezda ispod očekivanja, Voša razočarala, Mladost iznenađenje

S

Srka@Gosten

pre 7 meseci

@Gosten – iščupano iz konteksta, u tvom komentaru stoji neverovatna tvrdnja: “a u Beogradu sto posto dobijamo”, samo nisi naznačio šta! Pa, dobićete barem 3-4 gola u vašoj mreži. Ali, vi imate sjajne napadače iz Afrike (Olanjika, Kraso, Ndiaje) i oni će uvek postići gol više (u snovima)! Ha-ha-ha-ha!
K

Kalčopolista

pre 7 meseci

Dobar ovaj tekst: “Skener posle druge etape”. Mislim da je sve realno napisano. Ipak, najveće iznenađenje, u negativnom smislu, je Zvezda. Sa igračim plaćenim na desetine miliona evrića, Zvezda igra kao prosečan tim iz PLS! Nešto ili neko je zaribao u Zvezdi! kako sada stvari stoje glavni krivac je menadžment Zvezde koji je doveo smešna “pojačanja”! Niko za ove propuste neće snositi odgovornost!
D

Don Vito Corleone@Zvlat BG

pre 7 meseci

@Zvlat BG – jeste, slažem se s tvojim komentarom! Dobio si “+” od mene, samo ne mogu da verujem da su doveli na mesto centarfora izvesnog Šerifa, igrača iz turske lige, iz nekakvog fk Adana, iz sredine tabele, pa su čoveka su ni krivog ni dužnog gurnuli na silu da igra LŠ! Za to vreme imamo dva naša školovana igrača Kahvića i Burmaza, koji su na pozajmicama i koji ne smeju ni priviriti u Zvezdu, da se ne bi otkrilo da su za klasu bolji od ovih afričkih galaktikosa, Šerifa, Olanjike i Žan Filipa! Kada sam nekoliko puta u svojim komentarima napisao da Zvezdi treba HITNA PRIVATIZACIJA, dežurni botovi su mi nalupali “minuse”! Pravi i iskreni Zvezdaši će uvek dati podršku Zvezdi, i u dobru i u zlu. "I DA MI PONUDE MILIONE BILIONE NE BOJ SE TI ZVEZDO OSTAĆU KRAJ TEBE"!
s

serMudro@Don Vito Corleone

pre 7 meseci

@Don Vito Corleone - Al' si se ti nalupetao! Smiri se malo!
S

Srka@Gosten@Dal si

pre 7 meseci

Prednost od 4 boda je značajna i ona nam garantuje sigurnost! Ne verujem da Partizam vode debili, tako da ćemo znati sa sačuvamo prednost do kraja sezone! U dva derbija ćemo da slavimo, tako da će prednost na kraju biti Gosten@ Dal si -sigurnih 7 do 10 bodova. Inače, Zvezda igra veoma loše, što pokazuju i rezultati. Ne zna se ko je u Zvezdi lošiji, da li porozna odbrana, ili smešan napad od smešnih fudbalera iz Afrike, ali veoma skupocenih!
G

Gosten@Srka

pre 7 meseci

@Srka – e, ako na kraju bude razlika za vas od 7 do 10 bodova i ja ću se tada složiti sa tobom da su Zvezdini Afrikanci smešni fudbaleri, ali ja ne mislim tako. Oni će iz utakmice u utakmicu igrati sve bolje. Na kraju u Lajpcigu ćemo igrati nerešeno ili čak naša pobeda, a u Beogradu sto posto dobijamo! U glavnoj ulozi će biti sjajni Afrikanci!
G

Goksi007@Leontije

pre 7 meseci

@Leontije – grubo je za nekoga reći da glup i neobrazovan! Mislim da je za tebe nekako prikladnije reći da si neopteećen potrebnim znanjem! Zato pređi na neki drugi sport. Recimo badmington bi bio po meri za tebe!
D

Don Vito Corleone.

pre 7 meseci

Najjača konstatacija u ovom teksto odnosi se na Zvezdu, gde novinar konstatuje "Debitant Điga ostavio je odličan utisak"! Kod usporenih snimaka sa utakmice u Mančesteru, Điga je u dva navrata bio daleko od fudbalera Citija, u svom kaznenom prostoru, a nekoliko puta ga je preletela lopta zbog loše procene, U Kragujevcu ga je centarfor domaćih Činedu, dva puta poslao po burek. odnosno Điga je ušao u jednosmernu ulicu. Na kraju vidi se koliko je Điga bio dobar kad je Zvezda samo u Kragujevcu primila isto onoliko golova kao i u Mančesteru! Došao je Điga sa pozajmice u Švajcarskoj na pozajmicu u Zvezdi! Sve naopako!
Z

Zvlat BG@Don Vito itd

pre 7 meseci

@Don Vito Corleone - To je još jedna od pametnih odluka Zvezdinog menadžmenta! Poslali su Andreja Đurića, mladog reprezentativca Srbije, na pozajmicu u Slovačku, a doveli su Đigu, igrača sa pozajmice u Švajcarskoj, na pozajmicu u Zvezdu i odmah su ga stavili da igra u LŠ! Ovo je nadrealiza!m! Kraj! Nema više!
z

zvezdino proleće

pre 7 meseci

Do kad će Vazura redovno plaćati najbolje igrače?
S

Srka

pre 7 meseci

Objektivno, Partizan je rano ostao bez Evrope i to mu je omogućilo da se bez trzavica takmiči u Super ligi. Zvezda, TSC i Čukarički, sa druge strane, sve to imaju na svom kontu. Ova Partizanova prednost, ne igranja Evrope, nije beznačajan momenat i to svi trebaju da uzmu u obzir. Partizan će igrati samo Super ligu i sa te strane će biti privilegovan. Zvezda ima prejaku Ligu šampiona, TSC i Čukarički, ozbiljno takmičenje u Evropi. Ne bih dalje komentarisao, ovo je dovoljno.
G

Gosten

pre 7 meseci

Partizanova prednost su sudije,sklanjalice i cirkuzantski prelazi. Prestanite vise da izmisljate price. Hrkljus ekipa koja po kvalitetu pripada 3-4 ekipi Srbije.
D

Dal si

pre 7 meseci

Realan, pa drugi tim Zvezde je bolji i skuplji od Partizanovog prvog tima o cemu ti pricas, nema mesta u prvi tim za Kangu, Kangu,Degeneka, Milunovića, Ada, Kataija, pola drugih po pozajmicama i pricas da ce Zvezda zbog Evrope da bude teze, daj ne moj da ti se smeju.
@

@Gosten

pre 7 meseci

Kakve to veze ima sa vama sto vam najskuplji tim izgubio od najmladjeg tima u Evropi Vozdovca i od Čuke gde ima je trener pocetnik i de su slabiji ove sezone nego prosle.
M

Mocarte gud baj !!!

pre 7 meseci

Neka nama po vašem pisanju valjak melje,neka su oni najbolji,avangarda,mini Atletiko i tačka...nego šta će mo sa onom UEFA što je već udarila na sudijsku organizaciju i zahteva od FSS VAR snimke Partizanovih utakmica od početka prvenstva ? Ah da, to će mo pod tepih,ipak smo mi mocartizan... Kakav ste nekad portal bili na šta ste spali,svaki tim kada kiksne analizirate od-do,penale sporne trenutke,ovde od 6 najmanje 4 penala su krajnje diskutabilno dosuđena a pre svega u kritičnom momentu po rezultat i vi časni portalu ni reč jedinu o tome...e tako počinje propast istog,ne objektivnost i pristrasnost na uštrb javnosti koja nije ni slepa,ni luda,ni gluva...sramota za šta smatrate svoje korisnike bez obzira za koga navijaju !!!!
G

GostO

pre 7 meseci

Stit radi iznad ocekivanja. Jedino je pitanje dokle ce da stiti, jer posle toga ide povratak u realnost.
J

Jedino

pre 7 meseci

Je pitanje kad ce neki od ona 2 drveta od 5 miliona da daju neki gol u prvenstvu, iii mora da se na zimu dovede neki od 10 miliona.
S

SezonskaJakarta

pre 7 meseci

Same igre nisu toliko dobre (štaviše, najčešće su rastrzane i nekonstantne), ali bodovni saldo nekih ekipa je iznenađujuće visok u odnosu na ranije projektovano (Partizan, Spartak, Voždovac, IMT). Osim Zvezde, razočaranja su i igre i rezultati Čukaričkog, Novog Pazara, oba Radnička, Napretka, Železničara, delimično, i Vojvodine, ubedljivo najviše. Mada, objašnjive su i igre i broj bodova timova od kojih se više očekivalo. Osim sive (ili turobno nepovezane) Zvezde i neuigrane ekipe Novog Pazara, ulagalo se nije dovoljno (više od polovine imaju slabije timove u odnosu na prošlu sezonu), a te redovne smene trenera više govore o bahatosti/manjku intelekta uprava klubova (prve nedelje ih predstave kao najveće stručnjake do kojih se može doći, a treneri se kunu u to da im je životni san bio da rade u Bogatiću, Krežbincu, Ovči, Donjoj Orovici ili Dobrincima, dok četvrte pričaju o sporazumnom raskidu ugovora).
g

goxin

pre 7 meseci

Vosu jedino Slavoljub Đordjevuc moze da vodi!!

Chiske

pre 7 meseci

Pocetak razocarenja sa Vosom je bio kada smo izgubili od Standarda za vreme korone. Od tada sve ide nizbrdo... I ne krivim igrace a ni trenere vec upravu koji nista nije uradila po pitanju igre i pojacanja... A prvi ekser u kofer je stavio Samardzic pokojni. I dalje mislim da je on najveca sramota Vose u novijoj istoriji... A Zbiljic nema rezultate i mislim da bi sada vec bio red da se priprema neko novi da preuzme klub. Marko Jovanovic je prevara najveca od svih... Po meni ako Vosa ne bude u prvih 4 na polusezoni, svi iz uprave treba da podnesu ostavke!!!
Č

Čukarički se osramotio

pre 7 meseci

Ubedljivo najveće razočarenje je klub sa Banovog brda. Matijašević izgubio kompas, čovek ne zna gde se nalazi, u istorijskoj sezoni, odradio je sve što ne treba, jedan od najgorih prelaznih rokova od kada je na čelu kluba. Sve što je planirano u maju, ništa nije ispunio. On može da dobije priznanje kao promašaj leta, kako se za samo par meseci, od ozbiljnog tima, koji uz par pojačanja trebalo da bude drugi klub Srbije i ravnopravan učesnik lige konferencije , napravi tim koji ponižavaju Ivanjica, Novi Beograd, Surdulica, Pančevo, Voždovac.
S

Sad

pre 7 meseci

Ce Mita da dovede neke od po 10 miliona, pa ce valjda da budu iznad ocekivanja.
G

Goksi007

pre 7 meseci

Ali čuj Partizan iznad očekivanja 🤣 sudije su iznad očekivanja a ne Partizan, koliko je samo dobio penala od početka prvenstva ? A da ne pričamo koliko je dobio prošle sezone kako bi bio izguran da igra Evropu tako da ovo su sve šuplje priče !!@
L

Leontije

pre 7 meseci

druze kakva je tebi zurka u glavi
I

I

pre 7 meseci

I sta sa tim sto dobio penale? Vi ste prvi u Evropi i to 3 godine za redom po dosudjenim penalima.
2

2305

pre 7 meseci

lepo je biti uz tebe partizane evropu gledamo na male ekrane
B

BWA

pre 7 meseci

Partizan ako bude jesenji prvak i vazura ostane u klubu lagano ce prodati to prvo mesto na prolece kao kad je Stanoje bio trener
s

smesan si

pre 7 meseci

kako je to prodao prvo mesto kada su bila dva derbija za titulu a niste dobili ni jedan?
n

no comment

pre 7 meseci

kako se to prodaje prvo mesto kada ste gori bili u derbiju? koliko ste napaceni
B

Bingole

pre 7 meseci

🤣🤣🤣🤣 Care vi ste prvi na gurku i jedino sto se moze uraditi je simulacija neizvesnog prvenstva kao pod Stanojem. Preslikana sezona. Biju vas Santa Klara,Flora,drhti se od Anortozisa a u Srbiji svima po 3-4 lagana komada.Tako i ove sezone.Raspali Sabah i deca iz Danske vas vozali ali u Srbiji sve pobedjujete sa Natkom od 40 godina. O tri uzastopna prelaza je smesno i govoriti
G

GeOs

pre 7 meseci

Ne , nego niste uspeli namestenu titulu da osvojite.
@

@

pre 7 meseci

prodao je tako sto nije doveo nijednog igraca na zimu
@

@smesan si

pre 7 meseci

a vi ste razvalili od 3 derbija godisnje dobijete jedva jedan i na 3 derbija napravite 4 sanse. Ali bitno je da vam je kokeza grobar oteo titulu 2017, kada ste od 4 derbija , tri izgubili