Jovanović ©Reuters
Jovanović ©Reuters

Sklonjen iz tima, a nema konkretne ponude... Neprijatna situacija za Jovanovića u Bordou

Vreme čitanja: 1min | pet. 02.10.20. | 16:41

Žan Luj Gase ne računa na srpskog defanzivca, koji tri dana pre kraja prelaznog roka nema nijednu konkretnu ponudu zainteresovanih klubova

Neprijatna situacija sa srpskog defanzivca Vukašina Jovanovića u Bordou. Nekadašnji štoper Crvene zvezde ove sezone nije odigrao ni minut u francuskom prvenstvu, a trener Žan Luj Gase čak ga je i od stranio iz tima, pa je njegov status u ovom trenutku potpuno nejasan.

Portal 20 minutes navodi da je Gase rekao da će svima dati šansu, ali to očigledno nije slučaj i sa Jovanovićem, koji je tako ispao "žrtveni jarac" u klubu ovog leta.

Izabrane vesti

Mladi defanzivac ušao je u poslednju godinu ugovora i u klubu očigledno žele da sa rastanu sa njim do kraja prelaznog roka. Prema informacijama ovog portala zainteresovano je nekoliko turskih, italijanskih i španskih klubova, uključujući i Granadu, ali do sada nije stigla nijedna konkretna ponuda. Dinamo iz Moskve, koji je u junu pregovarao sa Borodoom, na kraju je odustao od ovog posla.

Jovanović je u Francusku stigao u julu 2017. godine iz Zenita za 3.000.000 evra i to samo godinu i po dana nakon što je u Sankt Peterburg došao iz Crvene zvezde (obeštećenje 2.000.000 evra). Jovanović je u Bordou do sada zabeležio 55 nastupa, prošle sezone je odigrao svega 11 utakmica u svim takmičenjima za Žirondince, a ove ga nema u konkurenciji pa je odlazak u novu sredinu najbolja opcija za srpskog defanzivca. Prelazni rok u Evropi završava se u ponedeljak 5. oktobra.


tagovi

Vukašin JovanovićLetnji prelazni rok 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara