Slavlje Ostrave, ©Printskrin
Slavlje Ostrave, ©Printskrin

Slavija primila dva komada, a to se retko dešava! Drama i 97. minut joj došli glave (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 10.06.20. | 20:22

Sada je razlika šest bodova na vrhu, Ostrava - Slavija 2:2

Remi Slavije, pobeda Plzenja. To je epilog današnjih osam utakmica odigranih u Češkoj. Razlika na vrhu se smanjila na šest bodova.

Pravo malo čudo se dogodilo na duelu Ostrave i Slavije iz Praga koji je završen rezultatom 2:2 (1:1). Zašto čudo? Pa podatak koji je bitan je da je za celokupno prvenstvo Slavija primila samo osam golova, a večeras na jednoj utakmici dva komada. I to od ekipe koja se nalazi pri sredini tabele.

Izabrane vesti

Slavija je ušla u meč sa dosta samopouzdanja, Stančiju je doveo goste u prednost u 14. minutu i tada je delovalo da sve ide onako očekivano. Međutim, samo tri minuta kasnije Ostrava je do gola i sve do nadoknade vremena utakmice nije bilo promene rezultata.

A u nadoknadi - drama!

Prvo je Masopust pogodio na fantastičan način u 94. minutu. I da ste nekome rekli da Slavija opet neće doći do pobede, malo ko bi vam to poverevao. Ali, tako se upravo dogodilo.

U 97. minutu je strelac za domaćina bio Stronati i tako je duel završen sa 2:2. Slavija je primila dva gola na jednoj utakmici, ukupno 10 u sezoni.

Ovaj kiks Slavije iskoristio je, tačnije materijalizovao je, Plzenj. Ubedljivo je Virotija slavila protiv Zlina sa 3:0, a već je sve bilo jasno u prvom poluvremenu kada je na semaforu stajalo 2:0.

Kopic je dao prvi, Beguel drugi, čak je Plzenj u prvom poluvremenu dao još jedan gol, ali je on poništen zbog VAR-a. Na kraju je Havel u 89. postavio konačnih 3:0. Sada je razlika između dva prvoplasirana tima šest bodova.


ČEŠKA 1 - 29. KOLO

Sreda

Ostrava - Slavija 2:2 (1:1)

Češke Buđejovice - Teplice 3:1 (0:0)

Jablonec - Karvina 1:0 (0:0)

Mlada Boleslav - Sigma 0:2 (0:1)

Pribram - Liberec 2:1 (2:1)

Slovačko - Bohemijans 1:2 (1:2)

Sparta - Opava 2:0 (1:0)

Plzenj - Zlin 3:0 (2:0)



tagovi

Slavija Prag

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara