Slaviša Stojanović (©Starsport)
Slaviša Stojanović (©Starsport)

Slaviša Stojanović se pozdravio sa igračima, Uprava ga sačuvala

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.03.21. | 12:21

Bivši trener Crvene zvezde ostaje na klupi Levskog

Tek deveto mesto na tabeli prvenstva, a juče i ispadanje iz kupa u porazu od gradskog rivala Slavije. Slaviša Stojanović je svestan problema u igri Levskog i prema navodima bugarskih medija već se pozdravio sa igračima u svlačionici i rekao im da ide iz kluba.

Međutim, nedugo zatim stigao je demanti Uprave, koja je u saopštenju istakla da bivši trener Crvene zvezde ima punu podršku menadžmenta i da će ostati na funkciji šefa struke.

Izabrane vesti

Uveravamo vas da uprava kluba čvrsto stoji iza Stojanovića, koji nastavlja na funkciji trenera. Uprkos teškim vremenima za naš klub, stručni štab na dnevnoj bazi radi odgovoran posao i uživa puno poverenje i podršku svih u klubu“, navodi se u saopštenju.

21.00: (2,45) Rendžers (3,30) Slavija Prag (3,05)

Stojanović je drugi mandat u Levskom počeo pre četiri meseca, do sada je vodio ekipu na 12 utakmica i upisao četiri pobede, četiri poraza i četiri remija uz gol razliku 16:13. Istina, u prolećnom delu sezone tim igra nešto bolje, izgubio je samo taj jedan meč od Slavije, ali taj je bio ključan, jer su se u Levskom nadali prvom trofeju još od 2009. godine.

Moraće da sačekaju.

PAŽNJA! PAŽNJA!

 Mozzart asistenti dolaze na vaš prag radi uplate depozita i isplate dobitaka - svakog dana biće dostupni od 08 do 22, a brojeve telefona na koje ih možete pozvati pronađite OVDE.


tagovi

Slaviša StojanovićLevski Sofija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara