Slavko Bralić (©Starsport)
Slavko Bralić (©Starsport)

Slavko Bralić: Sudije guraju Zvezdu i Partizan, Sadik je napadač od 20.000.000

Vreme čitanja: 2min | pet. 26.06.20. | 10:05

“Megvajer je izgledao smešno pored njega”, kaže štoper Vojvodine

Nije možda najprestižniji pehar u Evropu, ali dobija na značaju kad se zna razlika u uslovima u kojima funkcionišu večiti beogradski rivali i ostatak Superlige. Imaju stoga u Novom Sadu šta da slave. Posebno s obzirom na način na koji je Vojvodina osvojila Kup. Slavko Bralić, štoper novosadske Stare dame, u intervjuu za hrvatski 24sata.hr ne krije da se i te kako slavilo na “Karađorđu”, jer kako kaže – zna se da Crvena zvezda i Partizan imaju i sudijsku podršku.

Izabrane vesti

Uh, presretni smo, popila se i koja čašica više, j*biga, ne osvaja se trofej u Srbiji pored Zvezde i Partizana svaki dan”, rekao je 27-godišnji centralni bek za 24sata.hr.

O samom meču vrlo kratko.

Ma, nije to bio neutralni teren, bilo je navijača Partizana. Celu utakmicu su vređali našeg trenera Nenada Lalatovića jer je dete Zvezde. Nije mu smetalo, on voli negativnu energiju s tribina da preusmeri s nas na sebe. Lalatović je sjajan čovjek, stručnjak i motivator”, dodaje Bralić, inače jedini Hrvat u Superligi.

Ja u Srbiji nisam imao nikakvih neprijatnosti, a jedini sam hrvatski fudbaler ovde. Klub je sređen, finansije su uredne, a uslovi fantastični, imam ugovor do sledećeg leta. Vole ovde Hrvate, Delač je ostavio trag, a sad, ovim osvajanjem Kupa, verovatno i ja”.

Ima međutim i stvari koje mu se ne dopadaju. Sudijski kriterijum recimo.

Teško je u Srbiji, Zvezda i Partizan imaju ‘sudijski poguranac’. Liga nije kvalitetna kao 1. HNL jer ima više klubova, pa se kvaliteta malo razvodni, ali ima i ovde, kao uostalom i na cijelom Balkanu, puno sjajnih igrača”.

Recimo…

Čuvao sam Nigerijca Umara Sadika, pa to je napadač od 20.000.000 evra. Došao je iz Rome, u Ligi Evrope se poigravao sa štoperima Mančester junajteda, Hari Megvajer je pored njega izgledao smešno”, završava Bralić intervju za 24sata.hr.


tagovi

Slavko Bralić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara