Komentari na vest

Slavko Perović: Radnički bi kao Čukarički, da bude zdrava sredina za razvoj mladih igrača

k

kum zorzo

pre preko 2 godine

ovaj direktor kluba Perovic zeli da bude vaspitac u fudbalskom klubu a ne da poboljsa struku trenera i pronadje talentovane igrace i bude sampion.......to je kod nas san, fotelja direktora

Norwegianviking

pre preko 2 godine

znaci bez pomoci od kostica i luke vi nemate ni jedan dinar ? vama onda i netreba sponzore ? vi vec imate bivisi igrace ko vas finansira ?? Pa onda ih pitajte dal mogu malo vise da vas da tako da mozete srediti malo stadion posto se raspada !!!!
A

Apis1917

pre preko 2 godine

Slavko u 33 god na funkciji koju su ljudi u komentarima objasnili kako je dobio, fudbaler bio nikakav, karijera 0, o potencijalima u Radničkom je suvišno pričati kad vam je najbolji igrač Tomić u 33.god koji pritom ima pivski stomak, drogira se, aktivni je pušač i pijač a karijera mu je stala pre skoro 10 god, o kojim potencijalima pričate, Radnički izbaci jednog igrača u 10 god i više i te pare rastale ovi lopovi na funkcijama.
G

Gostić

pre preko 2 godine

Ne moze Radnicki kao Čuka.Prvi i osnovni razlog,zasto ne moze,lezi u cinjenici da je Cukaricki privatni klub.A kod nas sve sto se smatra drzavnim,gleda se na sve nacine da se iskoristi,pokrade i ojadi,jer niko ne snosi odgovornost.Kada nekom funkcioneru u privredi pa i sportskim klubovima,oduzmu svu imovinu koju je stekao mimo plate za posao koji je obavljao i zavrsi na robiji,drugacije ve se razmisljati.
n

negativna energija

pre preko 2 godine

Kragujevac toliko lep i zanimljiv grad ali pun negativnih ljudi, vecito im neko ne valja, vecito se bune, gledaju samo mane, uvek je neka negativna energija, steta, imaju veliki potencijal
V

Voja Bg

pre preko 2 godine

Radnicki ima najperspektivnijeg trenera trenutno u Srbiji Radenkovica. On je čarobnjak zato sto ima 7 bodova sa ovakvom ekipom.
v

voja bg 1

pre preko 2 godine

Trener je folirant,bez energije,ravna linija....nikad nije radio samostalno,gresi u odlukama,zamenama....nema nikakav koncept igre,neku ideju barem....ali je zato dobar demagog,prodaje svoju pricu....za bodovni saldo je najmanje zasluzan on...
К

Кг

pre preko 2 godine

Славко, превелики простор у медијима. Да ли си то научио од Терзе или кога већ, није ни битно. Понашаш се као он, недодирљив. Знамо сви да си ту преко Конатара и Дашића. Мање причај, више ради. Запитај се зашто људи у граду, навијачи Радничког много више верују Фржовићу него теби?! На крају, до сад смо имали више среће него памети, гарантујем да имамо најслабији тим у лиги, зато пусти приче о Чуки, далеко су они испред нас.
d

deki_kg

pre preko 2 godine

Sramota, ti i zdrava prica ne mogu u istu recenicu.
n

nole4

pre preko 2 godine

Ceo život ista priča , ko više veruje u te laži o Kragujevackoj deci . Ostaće te neznalice i termiti na gradskim jaslama jer tako je u Kragujevcu najlakse . Nikada niste imali fudbalske ljude na pozicijama u klubu , uvek političke i prijateljske kao sto si i ti Peroviću dosao na poziciju sportskog direktora . Kućni prijatelj gradonacelnika Dašića i da nd zaboravim velikog fudbalskog ,,znalca,, Igora Konatara clana upravnog odbora takodje prijatelja gradonacelnika i dobitnika tendera za izgradnju novog stadiona u Kragujevcu ... Zato ne lazite vise nikoga sa pricom o Kragujevackoj deci .... Svi ste tu da bi uzimali , niko od vas nedaje . Kragujevacke dece se setite kad se ispadne iz lige i kada se igra iz ,,ljubavi,, a kada ima novca dovode se i kurta i murta samo da bi se vi istalili ....
K

Krag

pre preko 2 godine

Bravo..on je tipican primer nedoraslog sportskog rukovodioca.Iz kopacki seo u fotelju sa stavom -ja sve to znam.Prosle sezone je doneo samo nestabilnost timu koji je redovno pobedjivao bez njega, smenio zbog svoje sujete trenera koji ima mnogo veci kapacitet od sadasnjeg i doveo ulazak u superligu u pitanje,da su na kraju morali da kupuju utakmice.
G

Gost bb

pre preko 2 godine

Da poznat je po tome koliko su samo igraca upropastili a one sto su gurali na kraju su batalili fudbal