Komentari na vest

Slobodan Rubežić na pragu prelaska u Aberdin

B

Bar Kohba

pre 11 meseci

U poslednje vreme se pokazalo da nasi igraci iz manjih klubova mimo Zvezde i Partizana mogu da odu u ok timove iz korektnih liga Austrija, Kipar, Portugal, Madjarska, Grčka evo sad i Škotska i to za korektne pare. Za jace lige ipak treba i veca fizicka snaga i bas veliki talenat i disciplina. To je dokaz da mi ipak imamo talentovane igrace i da se ne igra los fudbal u Srbiji. Potrebna je samo bolja organizacija i infrastruktura, naravno i manje licne koristi, manipulacija i korupcije. Ali opet raduju ovakvi peimeri.
n

najbolji na toj poziciji u SLS

pre 11 meseci

Njemu Je prioritet inostranstvo,kako kaže da nebi mogao igrati protiv kluba koji ga je vratio u zivot i koji voli kao da je rodjen u N.Pazar.njeg od svih fudbalera u N.pazar najvise postuju i cene.On daje i vjse Od svojih mugucnosti na svakoj utakmici i to Novopazarci postuju i cene.
l

liman

pre 11 meseci

Sve pohvale za ovog momka.. Odlicna brzina,skok,korektna tehnika,profesionalac kao retko koji igrac u nasoj ligi.. Odlicno bi se uklopio u skotski fudbal...
E

Esex

pre 11 meseci

Posle dragovica najbolji stoper lige..tu je negde kvalitetom kao erak samo sto je bolji glavom od eraka..cujem da se provlaci prica da je zvezda zainteresovana i da se promovise preko medija njegov kvalitet kako bi se odobrovoljili navijaci i kako bi se postigla dobra cena za sve...na stranu sve to,odlican je stoper zaista..
T

TadijaSRBIN

pre 11 meseci

Ko je pratio ovog momka ove godine morao je biti odusevljen. Visok, brz, dobar u skoku, jak, pravi borac! Zvezda da je pametna pa da ga dovede..
L

LazzZzaR

pre 11 meseci

Ovaj momak je bas ozbiljan stoper, ima 23godine i odigrao je najbolju sezonu u karijeri. Nadam se da ce napraviti iskorak i da kroz koju godinu dodje do lige petica i da ga vidimo u reprezentaciji. Na terenu je pravi borac!

PFK NIŠ

pre 11 meseci

Ovog decka treba Partizan da dovede, protiv Partizana igrao odlicno, njega sam zapazio i Majdevca...
R

Reze

pre 11 meseci

Mogla je zvezda da reaguje, mnogo dobar igrac, visok, skok igra, solidna brzina + bi uz dragovica mijailovica dodatno napredovao i mozda cak i nadmasio trenutnog erakovica
?

???

pre 11 meseci

Toliko istih tekstiva o lata letu, erakovicu, mitovicu, severini, dijabateu, cak o onom najboljem strelcu superlige (sudjenom lunaninu), o ovom momku ni sad kad je prodat nije ispisana koja rec. Ne pise cak ni koliko godina ima, gde je igrao, kako je odigrao polusezonu u novom pazaru, NISTA-
N

NPUE

pre 11 meseci

gde ti vidis da je prodat?
?

???

pre 11 meseci

Da ga traze, nego mehanicki pisem prodat. Nije to ni poenta ovog sto sam napisao
R

Rekzot

pre 11 meseci

TErza reaguj, mnogo bolji igrac od Erakovica, uz Dragovica bi dodatno napredovao...
D

Dimke

pre 11 meseci

Bio bi sjajna zamena za Erakovica..
d

da kojim slučajem

pre 11 meseci

je doveden u Zvezdu bile bi samo takve prozivke a kao šatro bio bi idealan eeej...
k

kombinacija...

pre 11 meseci

bilo bi odmah da ga slucajno dovedu