SLOBODNA IGRA: Pjontek buši mrežu i Rosoneri pobeđuju - 5,00; SMS daje gol i Nebeskoplavi slave - 7,00

Vreme čitanja: 2min | uto. 26.02.19. | 10:17

MOZZART se potrudio da vam večerašnji duel polufinala Kupa Italije između Lacija i Milana bude još uzbudljiviji

Današnji sportsko-kladilački dan bez sumnje će obeležiti veliki duel italijanskog fudbala u polufinalu kupa. U pitanju je prvo od dva odmeravanja Lacija i Milana koje od 21 čas počinje na stadionu Olimpiko. Biće to pravi praznik fudbala.

KOMPLETNA PONUDA
SLOBODNA IGRA
LACIO - MILAN

Izabrane vesti

A da bismo još više podgrejali atmosferu, u MOZZARTU smo se potrudili na svoj način, to jest povećanjem ponude. Narodski rečeno, pred vama je SLOBODNA IGRA, a ona zaista nudi sve i svašta za kladilačke gurmane.

Pre svih tu su igre sa golovima, počev od toga da li će ili neće neverovatni Kšištof Pjontek ponovo probušiti mrežu. Ukoliko on to ostvari i usput njegov Milan zebeleži pobedu proći će kvota 5,00, to jest 1,13 da se neće. Da podsetimo da je čudesni Poljak u neverovatnoj seriji, postigao je sedam golova na poslednjih pet utakmica za Rosonere, koji su pak u nizu od sedam mečeva bez poraza.

Ako verujete da će se u listu strelaca upisati naš Sergej Milinković Savić i da će njegovi Lacijali slaviti pred domaćim navijačima proći će vam kvota 7,00,  a ako mislite sasvim suprotno, pojačajte tiket koeficijentom 1,07.

Pored njih dvojice istu igru, ali uz (naravno) druge kvote možete odigrati na Imobilea, Koreu, Kaseida, Lulića, Kutronea, Paketu, Čalhanoglua, i Kesija. Malo li je?

Tu su i igre GOL DIREKTNO IZ SLOBODNOG UDARCA, CRVENI KARTON NA MEČU, HET-TRIK, GOL GLAVOM, GOL IZ PENALA i još mnogo šta. Izbor zaista bogat za samo jedan, ali kakav meč.

***kvote su podložne promenama

FOTO: Reuters


tagovi

Kup ItalijeKšištof PjontekSergej Milinković Savić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara