Slobodnjak u 90. ispratio Paranu prvi put u istoriji u treću ligu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 27.01.21. | 01:40

Oeste povukao rivala za sobom u ambis

Scenario koji bi poželeli samo najvećem neprijatelju. Gol u poslednjem minutu, iz slobodnog udarca, uz grešku golmana, koji je poslao klub u niži rang! Holivudski scenario na brazilski način...

Pretposlednje kolo brazilske Serije B. Oeste, koji je već ispao, dočekao je Paranu, koju je pobeda ostavljala u igri za poslednjih 90 minuta. Ali je nije dočekala...

Izabrane vesti

Oeste je pobedio, u utakmici koja mu baš ništa nije značila. Čak ni do pretposlednjeg mesta ne može. Ipak, gospodin po imenu Rai Ramos, koji igra u odbrani, koja je bila očajna tokom sezone, primila daleko najviše golova u ligi, izveo je slobodan udarac u 90. minutu i postigao pogodak kojim je Paranu prvi put u njenoj istoriji poslao u treću ligu, u Seriju C.

Gol delom ide na dušu Renanu, iskusnom golmanu gostujućeg tima, koji je krenuo na jednu stranu, da „pročita“ udarac, pa je morao da beži nazad, jer je lopta zakačila igrača u živom zidu i tako je uhvaćen je na pogrešnoj nozi. Slabo je reagovao, fudbal je završio u mreži, a njegov tim u ambisu.

Problem je, izgleda, što će ispadanje u treći rang dovesti Paranu na ivicu propasti.

Izvinjavam se navijačima i pogotovo zaposlenima u klubu, koji će sad, najverovatnije, izgubiti radna mesta. Situacija u klubu je vrlo teška. Poigrali smo se sa istorijom kluba, ova sezona je bila jako loša za sve. Nadam se da ćemo pregurati“, priznao je posle meča vezista Biteko, igrač Trikolora iz Parane.

BRAZIL 2:

Oeste – Parana 1:0 (0:0)

/Rai 90/

Vitorija – Botafogo 1:0 (0:0)

/Robson 60/



tagovi

OesteBrazilParana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara