(©AFP)
(©AFP)

Slovanu pauza definitivno nije prijala

Vreme čitanja: 1min | sub. 23.05.20. | 21:58

Klub iz Libereca propustio priliku da trijumfom u zaostalom meču zauzme četvrtu poziciju

Dvomesečna pauza od fudbala u Češkoj posebno je, barem rezultatski, naštetila Slovanu. Klub iz Libereca je uz Plzenj bio u daleko najboljoj formi, vezao je četiri trijumfa u prvenstvu i našao se na bod od gornjeg doma, ali je pandemija sve pokvarila. U prilog tome ide i poraz na gostovanju Teplicama u zaostalom meču 24. kola – 0:2 (0:1).

Da nije sve tako crno gosti su pokazali konstantim napadima na gol Teplica, ali je domaćin jedini koristio svoje šanse. Prvu je realizovao Tomaš Kučera na izvrsno dodavanje Danijela Trubača pred odlazak na odmor, a drugu po povratku sa istog snalažljivi Jakub Rezniček.

Izabrane vesti

Slovan se nikako nije predavao, nastavio je sa konkretnim napadima, imao loptu u posedu više od dve trećeni vremena u drugom poluvremenu, ali džabe. Do gola nije mogao.

Ovaj trijumf i te kako znači Teplicama koje se grčevito bore za opstanak i trenutno su na pet bodova daleko od Sigme koja se nalazi izvan plej-auta. Slovan je sa druge strane propustio odličnu priliku da trijumfom preskoči čak tri tima i nađe se na četvrtoj poziciji.



tagovi

Slovan LiberecTeplice

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara