Siniša Dobrašinović (MN press)
Siniša Dobrašinović (MN press)

Smena u Pančevu, dolazi bivši trener Novog Pazara

Vreme čitanja: 1min | uto. 19.03.24. | 10:06

Mijailović odlazi iz Železničara

Železničar će dobiti i četvrtog trenera u ovoj sezoni. Na klupu davljenika iz Pančeva stiže Siniša Dobrašinović, javlja Sport klub.

Pančevce je u Mozzart Bet Superligu Srbije uveo Vladimir Gaćinović, a onda je krenula trenerska vrteška i sve gori i gori gori rezultati. Sezonu je počeo Predrag Rogan i smenjen je posle četiri utakmice. Potom je došao Aleksandar Linta i izdržao šest mečeva, da bi u poslednjih 17 kola “dizelku” suštinski vodio Nenad Mijailović koji nije imao licencu pa se u zvaničnom protokolu kao glavni trener vodio Nebojša Petrović.

Izabrane vesti

Međutim, ni tandem MijailovićPetrović nije pomogao Pančevcima koji su pali na pretposlednje mesto na tabeli pa je uprava kluba rešila da proba sa novim trenerom. Izdašnom finansijskom ponudom, privoleli su crnogorskog stručnjaka Sinišu Dobrašinovića.

On je u prvom delu sezone sa uspehom vodio Novi Pazar i završio polusezonu na četvrtom mestu ali je umesto zahvalnice dobio otkaz. Nasledio ga je Igor Matić i upropastio sve što je Dobrašinović stvarao pa su sada Pazarci na granici između plej-ofa i plej-auta.

Dobrašinovič će imati težak zadatak za Železničar sačuva u ligi jer su trenutno pretposlednji na tabeli sa osam bodova više od fenjeraša Radnika i bodom manje od niškog Radničkog koji je na poziciji za baraž.



tagovi

Nenad MijailovićSiniša Dobrašinović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara