Vladimir Ivić (©Reuters)
Vladimir Ivić (©Reuters)

Smenjen Vlada Ivić!

Vreme čitanja: 2min | sub. 19.12.20. | 23:00

Iznenađujuća vest sa Ostrva

Strašno je teška Votford sredina za trenere, Vladimir Ivić je peti u poslednje dve godine, a u novu godinu Stršljenovi će ući sa šestim!

Posle poraza od Hadersfilda danas (2:0) i sukoba sa Trojem Dinijem, dugogodišnjim napadačem, legendom kluba, Vladimir Ivić je dobio otkaz, potvrdio je Votford zvaničnim saopštenjem.

Izabrane vesti

"FK Votford potvrđuje momentalni odlazak glavnog trenera Vladimira Ivića. Njegov stručni štab će takođe napustiti Vikaridž roud.

Stršljenovi se zahvaljuju Iviću i njegovom timu na uloženom trudu ove sezone i želi im svu sreću u budućnosti.

Daljih komentara iz kluba neće biti“, stoji u saopštenju Votforda.

Iako je Votford dobro počeo sezonu, pa i sada je na petom mestu tabele, sa četiri boda manje od drugoplasiranog Bornmuta, uprava kluba smatra da to nije dovoljan dobar skor i da tim ima kapacitet za dosta bolje rezultate. Ispada da je današnji poraz od Hadersfilda prepunio čašu.

List Telegraf, koji je prvi najavio otkaz, ocenio je da Votfordu pod Ivićem nedostaje konstantnost, da su prevelike oscilacije u igri, zanemarujući činjenicu da srpski trener od početka sezone nije mogao da računa na neke bitne igrače, pa i Troja Dinija, sa kojim je u sukobu.

Iskusni golgeter danas nije bio u protokolu na utakmici protiv Hadersfilda (2:0), a na tu temu Ivić je posle meča rekao:

Niko nije iznad kluba, nijedan igrač, kako god se zvao, niti je iko važniji od tima dok god sam ja trener”.

Vlada Ivić je u Votford došao u avgustu umesto Najdžela Pirsona, a od januara 2018. na klupi su se smenjivali Havi Garsija, Kike Sančez Flores, dva puta Hajdin Malins kao vršilac dužnosti, Najdžel Pirson i sada Ivić.


tagovi

EngleskaČempionšipvotfordVladimir Ivić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara