Foto: Reuters
Foto: Reuters

Sneg paralisao Španiju: Odloženo gostovanje Bilbaa u Madridu

Vreme čitanja: 1min | sub. 09.01.21. | 11:28

Susret na stadionu Vanda Metropolitano odložen zbog vremenskih neprilika

Utakmica 18. kola Primere između Atletiko Madrida i Atletik Bilbaa, zakazana za danas od 16.15 časova, odložena je usled oluje koja je pogodila Španiju.

U španskoj prestonici palo je oko pola metra snežnog pokrivača, a usled vremenskih neprilika avion sa gostujučim fudbalerima nije mogao da sleti na aerodrom Barajas te se vratio u Baskiju.

Izabrane vesti

"S Obzirom na vanrednu situaciju izazvanu olujom na velikom delu Iberijskog poluostrva, koja je prouzrokovala zatvaranje madridskog aerordoma Barajas tokom celog dana i nemogućnost da budu očuvani optimalni uslovi na terenu, La Liga je, uz saglasnost oba kluba, zatražila da utakmica Atletiko Madrida i Atletik Bilbaa bude odložena", navedeno je u saopštenju takmičenja.

Nevreme je izazvalo neprilike i Real Madridu čiji su igrači i srtručni štab sinioć prilikom sletanja u Pamplonu, bili zarobljeni u avionu više od tri sata. Snežne padavine i oluja su se odraazile i na utakmice Segunde, te su iz istog razloga odložene i utakmice Mirandes - Rajo Valjekano i Alkorkon - Albasete.

Ulice Madrida sinoć, Foto: AFPUlice Madrida sinoć, Foto: AFP




tagovi

odložena utakmicasneg

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara