Soboslaj u duelu sa Spajićem (©Reuters)
Soboslaj u duelu sa Spajićem (©Reuters)

Soboslajev agent označio početak trke: Vreme je za transfer

Vreme čitanja: 2min | uto. 17.11.20. | 00:44

„Sad u januaru ili na leto, ali došao je trenutak“, kaže agent

Ako je nekom Dominik Soboslaj ostao ispod radara u prethodnom periodu, sigurno mu je zapao za oko u nedelju uveče, kada je gledao duel Mađarske i Srbije u Ligi nacija.

Kreativni vezista Mađarske je igrao maltene sam u prvom poluvremenu, šutnuo je na gol Srbije bar sedam-osam puta, a asistirao je Kalmaru za gol, tako što ga je izbacio samog na Dmitrovića i to pasom kroz šumu nogu.

Izabrane vesti

To je samo otkrilo deo talenta koji u nogama ima Dominik Soboslaj, koji je od danas u mnogim velikim klubovima Evrope markiran kao želja broj 1 za naredni prelazni rok. Ne, to nema veze sa njegovom partijom protiv Srbije, već je u ponedeljak njegov agent Matijas Esterhazi izašao u javnost i najavio odlazak mladog veziste iz Red Bul Salcburga.

Posle Halanda, Samasekua, Volfa, Minamina, Dabura, Šlagera, Salcburg ponovo ima „zlatnu koku“ u rukama.

U svakoj utakmici vidi se napredak kod Dominika. Mi smo na dobrom putu i ostajemo pri našoj strategiji njegovog razvoja. Bilo u januaru ili na leto, vreme je da ode iz Salcburga u veći klub. Najbitnije je da izaberemo pravu sredinu, gde će Dominik imati prostora i minutažu da se razvija, da redovno igra, da nastavi sve ovo što je do sada uradio u Salcburgu“, rekao je agent Esterhazi.

Red za Soboslaja se već polako formira. Dva kluba koja su se najviše pominjala kao zainteresovana za njegovo dovođenje su Milan i Arsenal, tu je i Lajpcig, a poslednjih dana se šuška i o Real Madridu.

A pominje se i da Salcburg neće pustiti 20-godišnjeg vezistu za manje od 25.000.000 evra. Pa ko voli, nek izvoli.


tagovi

Dominik SoboslajRed Bul Salcburg

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara