Komentari na vest

Solskjer besan zbog rasporeda: Neki neće biti zadovoljni sastavom koji izaberem

J

Jagodinac

pre oko 3 godine

Nijedan navijac nece biti zadovoljan sastavom kada vidi Freda u startnoj postavi. Kako taj lik igra u klubu Junajtedovog renomea??
R

Radem

pre oko 3 godine

Stvarno mi nije jasno sto i dalje forsira Freda i Lindelofa. Vidi se da momci nisu za MU.
J

Jagodinac

pre oko 3 godine

@Radem bukvalno. Bai je Vidic lično za Lindelofa
R

Ruhr je srce Njemačke

pre oko 3 godine

Zahvali navijačima za raspored.
n

nedano

pre oko 3 godine

Umjesto da sinoc izrotira ekipu, kad vec ima priliku s obzirom na rezulat prve utakmice, on izvodi startnu postavu. Komotno je mogao 5-6 igraca ubacit u prvu tipa Tuanzebe, Williams, Mata, Matic, pa cak i diallo. Pa nisu bolidi da ne sacuvaju 4 gola prednosti protiv vec osakacene rome bez 7-8 igraca. Sad kad se zaredaju losiji rezultati, krece vadjenje na pretrpan raspored.Vec vidjeno cc.
J

Jaffa keks

pre oko 3 godine

Jesi u pravu sa jedne strane, ali sa druge strane je to nepostovanje druge ekipe. Nije bas da su igrali protiv Prestona, pa da izvodi drugu postavu. Koliko god da mozda ne blista, Roma je Roma. Pa Roma je fino namucila i ovu postavu Junajteda, De Gea pune ruke posla. Pa zamisli da izveo drugu postavu i ovih napune i na kraju izbace. Navijaci bi ga lincovali.
@

@ jaffa keks

pre oko 3 godine

Nije to nepostovanje protivnicke ekipe, već cinjenica da Solsker nema onu stvar, da odmori glavne igrače nakon 6-2 iz prve utakmice. Ja razumem da je 1/2 finale LŠ, i da igraju protiv Bajerna, ali on u LE protiv Rome i 4 gola prednosti neće da odmori čak ni Bruna, a sad kuka... Nema kukanja druže, ako hoćeš da budeš trener velikog kluba, nauči i da rotiraš malo
J

Jaffa keks

pre oko 3 godine

Druze ne bih se slozio. Pa Barsa u punom sastavu pukla od Rome 3:0 na kraju i ispala. Posle isto tako i od Liverpula i to u najjacem sastavu. Nije to ista Roma, ali daleko od toga da su bezopasni. Treba je mozda da izbaci ove nosioce igre u poslednjih pola sata i odmorih koliko je god moguce, ali morao je sa skoro najjacim sastavom da udje u utakmicu. Kuka covek sa razlogom. Na svaka dva dana ima utakmicu i to nijedna nije sa "boranijom". Gotovo da osigurali LS, ali brinu potencijalne povrede zbog umora.