Najnovije vesti

Najviše komentara

Kladionica vesti

/ Izvor: mozzartsport.com

Solun na iglama, vraća se Prijović?

Vreme čitanja teksta: 1 minuta

PAOK ga želi na pozajmicu

Solun na iglama, vraća se Prijović?

Al Itihad bi najradije da proda, ali faraonska plata u Džedi otežava potragu za kupcem Aleksandra Prijovića. Izgleda ipak da su i Saudijci shvatili da će morati da istrpe određeni finansijski udarac što pokušava da iskoristi i PAOK koji se javio sa idejom da Prijovića vrati u Solun, ali samo na pozajmicu.

Podsetimo, Prijović je za PAOK igrao od 2017. do 2019. i kupio navijače sa 55 golova postignuta na 87 utakmica i mada su mu pojedinci kasnije zamerali što se “prodao“ na Bliski istok – a ko ne bi za te pare? – ostao je u veoma lepom sećanju na stadionu Tumba.

Sada bi mogao da se vrati, pišu saudijski mediji, ako Al Itihad pristane na ponudu PAOK-a. Sigurno mu Grci ne bi plaćali čak ni celu platu, tako da bi Al Itihad morao da prihvati neko kompromisno rešenje. A verovatno bi morao i sam Prijović.

Podsetimo, do sada se povremeni srpski reprezentativac dovodio u vezu sa Bešiktašom i Olimpijakosom, pisalo se da Al Itihad traži 10.000.000 evra, ali se čini da je najveći problem u platu od 6.000.000.

(FOTO: Reuters)

Komentari 3

Veličina slova

Ostale vesti

Uživo
Najava mečeva