Mikel Ojarzabal (©Reuters)
Mikel Ojarzabal (©Reuters)

Sosijedad protiv PSŽ-a i Lester spram Sanderlenda za najveće kvote na svetu

Vreme čitanja: 2min | uto. 05.03.24. | 10:42

Mozzart nudi najjače koeficijente

Nokaut faza fudbalske Lige šampiona nastavlja se ovog utorka, a nekako je uvek prati Čempionšip...

Mozzart je i ovog puta spremio velika iznenađenja. Odsteri su bili raspoloženi, pa su pred vama dve kvote kakve nećete naći nigde na svetu. U pitanju su jedinica na Sosijedad u sudaru sa Pari Sen Žermenom u okviru revanša osmine finala kontinentalne elite, kao i dvojka na Lester protiv Sanderlenda u sklopu drugorangiranog engleskog takmičenja.

Izabrane vesti

Sosijedad je imao snažan učinak u grupnoj fazi Lige šampiona, ali izgleda da je njegova vrhunska forma ostala daleko iza. Trenutno, ekipa je očigledno u padu, pošto je pobedila u samo dve od poslednjih 10 mečeva na svim turnirima. Uoči revanša osmone finala Lige šampiona izabranici Imanola Alguasila izgubili su od Sevilje na gostovanju u Primeri rezultatom 3:2. Pre toga, eliminisan je Real iz Kupa kralja u dva susreta u ukupnom zbiru od Majorke. U šampionatu Sosijedad je na sedmom mestu i rizikuje da ostane bez plasmana u kontinentalnu elitu naredne sezone. Mnogi problemi tima su povezani sa povredama ključnih igrača. U prvoj utakmici osmine finala u Parizu nisu igrali Mikel Ojarzabal i mnogi drugi ključni igrači. Poraz od 2:0 tada nije izazvao veliko iznenađenje, tim pre što Baski tokom meča nisu uputili nijedan udarac u gol. U prethodna dva izdanja Lige šampiona, PSŽ je turnir napustio upravo u osmini finala. Ovoga puta situacija je više nego povoljna da francuski gigant prebrodi ovu rundu. Pobeda od 2:0 omogućava Svecima da se osećaju smireno u San Sebastijanu. U Ligi 1, PSŽ samouvereno vodi na tabeli sa devet bodova prednosti ispred najbližeg pratioca. I to uprkos činjenici da su Parižani u poslednja dva kola kiksirali sa Renom 1:1 i Monakom 0:0.

SANDERLEND - LESTER (UTORAK, 20.45), DVOJKA 1,90

Samo devet sedmica potrajao je Majkl Bil na kormilu Sanderlenda. Loši rezultati tima sa severa kumovali su otkazu, posle odigranih 12 mečeva sa njim. Od tada, pod mentorstvom Majka Dodsa i Entonija Hejsa, Crne mačke su imale još dve borbe, u kojima su nastavile da propadaju. Prvo su poražene od Svonsija sa 2:1, a potom i od Noriča sa 1:0. Sanderlend je sada u seriji od četiri neuspeha i zauzima 10. mesto u Čempionšipu, devet poena daleko od zone plej-ofa. S druge strane Lester je lider, ali izabranici Enca Mareske izgubili su poslednja tri kola nacionalnog šampionata. Cifre su prosto strašne, s obzirom na to da su pre ove serije, u 31 meču, Lisice napuštale teren samo četiri puta poražene. Uprkos postranjima Lester je i dalje na vrhu tabele, ali ne tako samouvereno. Ima samo tri boda prednosti od drugoplasiranog Ipsviča, a pet poena je ispred Lidsa.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Obaveštavaj me

PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara