Tomaš Souček (©Reuters)
Tomaš Souček (©Reuters)

Součeku poništen crveni nad Mitrovićem

Vreme čitanja: 2min | pon. 08.02.21. | 13:16

Moći će da igra protiv Mančester junajteda

Odahnuli su u taboru Vest Hema. Pretilo im je da će bez možda i najboljeg igrača u timu Tomaša Součeka morati na teren protiv Mančester junajteda, ali je Fudbalska asocijacija Engleske uradila ono što retko radi – poništila je Čehu suspenziju.

Souček je crveni karton dobio u utakmici poslednjeg kola protiv Fulama i to u sudijskoj nadoknadi. Vest Hem je izvodio slobodan udarac, mogla je to da bude šansa za Čekićare, a Čeh je laktom u duelu pogodio u lice Aleksandra Mitrovića.

Izabrane vesti

Srpski napadač je pao na zemlju, na snimku se jasno vidi da je kontakta bilo, ali verovatno niko nije očekivao da će sudija pokazati Součeku crveni karton.

Očajan je bio Souček, pisao je na društvenim mrežama da je posle utakmice pričao sa Mitrovićem i da mu je napadač Fulama priznao da to nije bilo za crveni karton. Pisao je da je odigrao više od 200 utakmica u karijeri i da nikada nije bio isključen. I uspeo je da ubedi, on ili čelnici kluba, rukovodstvo Saveza da mu poništi crveni karton.

Čekićari su tim povodom objavili saopštenje u kojem stoji:

Vest Hem može da potvrdi informaciju da je Tomašu Součeku crveni karton koji je dobio na utakmici protiv Fulama poništen posle žalbe. Naš vezista će sada moći da se stavi na raspolaganje menadžeru Dejvidu Mojsu za utakmicu pete runde FA kupa protiv Mančester junajteda u utorak... Žalbu je pregledala nezavisna regulatorna komisija ovog jutra i vezisti poništila suspenziju sa momentalnim efektom“, stoji u saopštenju Vest Hema.


tagovi

Tomaš SoučekAleksandar MitrovićFulamVest Hemcrveni kartonPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara