David Dunđerski (©Starsport)
David Dunđerski (©Starsport)

Spartak produžio ugovore četvorici, Mažić postao profi

Vreme čitanja: 1min | pet. 24.07.20. | 18:08

Ostaju Milošević, Dunđerski, Tekijaški i Šimura

Prelazni rok, za sada, prolazi bez mnogo prometa u Spartaku. Subotičani nemaju potrebu da po svaku cenu dovode „brdo“ igrača, već su se ovog leta okrenuli čuvanju ekipe.

Tako su Plavi golubovi produžili ugovore sa četvoricom standardnih prvotimaca, Stefanom Miloševićem, Nemanjom Tekijaškim, Davidom Dunđerskim i Noboru Šimurom, koji su se obavezali na vernost Spartaku do leta 2022. godine.

Izabrane vesti

To su vrlo bitni igrači za nas, igrama, odnosom i ponašanjem zaslužili su produžetak ugovora. Ovo je logičan sled okolnosti, nijednog trenutka nije bilo problema, sa zadovoljstvom su prihvatili da nastavimo saradnju“, rekao je Nikola Simović, predsednik Spartaka za portal Subotica.

Pored četvorice prekaljenih igrača, koji nastavljaju da igraju za Spartak, prvi profesionalni ugovor potpisao je Ognjen Mažić, sin čuvenog sudije Milorada Mažića.

Mažić je jedan iz plejade talentovanih igrača u klubu. Njegovo vreme tek dolazi, a naša očekivanja su velika. On je svojim igrama skrenuo pažnju i zaslužio da potpiše profesionalni ugovor“, istakao je Simović.

Od novih igrača u Spartak su za sada došli Mile Savković, povratnik iz Poljske, te Nemanja Branković, koji je stigao iz Sinđelića i Ukrajinac Maksim Andrušenko.


tagovi

Spartak SuboticaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara