Komentari na vest

Spasavanje Lige šampiona: Strašni Ronaldo i šest minuta potpunog preokreta (VIDEO)

D

Darko55

pre oko 3 godine

Nema pojma Ronaldo. Ovo je cista sreca. Hahaha botovi
M

Mauro

pre oko 3 godine

Obično kad Ronalda popljuvaju generalno većina, on im vrati ovako.Nastavite ga pljuvati samo, nadam se da će se vratiti u Madrid.Hala.
S

Slepi Gost

pre oko 3 godine

i ja se nadam iskreno da ce se vratiti, ali Perez nije lud. Covek je pred penzijom.
R

Realnooo

pre oko 3 godine

Sreca je ovom Juventusu konkurencija Gatuzov trapavi Napoli...
J

Juventino10

pre oko 3 godine

Taj Napoli i ne treba sa bude konkurencija nama, milanu i atalanti. To bi bila velika nepravda i zlo da oni uzmu nekom to mjesto
J

Juve 1982

pre oko 3 godine

Udineze nije zaslužio da povede. Ali nije zaslužio ni da izgubi. Juventus nije zaslužio da pobijedi. Ovo je utakmica u kojoj niko ništa nije zaslužio. I treba je što prije zaboraviti. S ovom igrom Juve nema šanse osvojiti ni tri boda do kraja prvenstva.
P

PoPo

pre oko 3 godine

U Rusiji na utakmici Zenita preko 50 000 ljudi a ovde? To je ta slobodna Evropa, demokratija i te fore???
g

ghost11

pre oko 3 godine

Ocajan Juventus. Bice pravo cudo ako zavrsimo u prva 4, Pirlo je najgori trener Serije A
P

Pjanic sa tri zuta

pre oko 3 godine

Posle nove velicanstvene pobede juventusa, Tuttosport javlja da se spremaju novi ugovori Ronaldu i Pirlu. Italija slavi...
9

97846549877645478

pre oko 3 godine

Itekako strašni Ronaldo. Izuzev ovog penala i gola glavom, čovjek je odigrao ne za nulu, nego za manje od nule. Znači fulao je svako dodavanje, sve krivo je radio, al sve se to zaboravlja. I sad će opet hvalospjevi, on nema s kim da igra, koči ga momčad itd. itd. I onda kad se na kraju Juve ne bude kvalificirao za LŠ, onda opet slijedi da je on jedan od najvećih promašaja Juvea ikad, da je gotov, da je unazadio Juve, da je u depresiji i šta sve ne.
D

Da se ne lazemo

pre oko 3 godine

Druze on jeste bio los ali je na kraju on dobio utakmicu, a ostalih 9 tutumraka(ne racunam golmana) za 90 minuta nisu sastavili krstenu akciju. Joventus jeste ocajan, ali ne zbog Ronalda nego zbog ostatka ekipe, Bernardeski, Kulusevski, Rabijo, Bitenkur to bi do pre tri godine plafon do klupe stiglo, plus ocajni Pirlo, ima u ovom svemu i Ronaldove krivice, ali je ona u poredjenju sa onim kakva im je ekipa i trener neuporedivo manja, da nije bilo njega ova ekipa bi imala jos deset, petnaest bodova manje.
t

trzrtz

pre oko 3 godine

Da se ne lazemo, ma da... Kada se pobedjuje Ronaldo je najvise zasluzan, a kada su gubi Ronaldo nema sa kime da igra i Ronaldo je najmanje kriv iako je Juventus protiv Porta dao 3 gola, a Ronaldo nije dao nijedan. Cak je i kriv za primljeni gol jer je se sklonuo iz zivog zida.
B

Blaja

pre oko 3 godine

Klasicna stela,sro bi rekli stari crnogorci
S

Slepi Gost

pre oko 3 godine

Bravo bre, peto mesto sija zlatnim sjajem phhahahhaaha
e

edd

pre oko 3 godine

devet godina sjaja ne moze isprati losa sezona NIKADA
B

Bananas

pre oko 3 godine

Penaltus Penaltiano Penaldo
n

na ra vnoooo

pre oko 3 godine

Veliki sam simpatizer Juventusa ali ovo danas je Udineze zasluzio da pobedi, ne bod nego da pobedi!!! Toliko jadna igra Juventusa da je to neverovatno. Uvek sam mislio da ih Ronaldo gusi, a istina je da bi oni bili 8 bez Ronalda!!! Covek je izmislio ovu pobedu!!! Ne da zasluzuje 30 miliona po sezoni, nego svima treba da plate smanje u pola i njemu daju ako izbore ove godine Ligu Sampiona sa ovakvom igrom!!! Sramota igra Juventusa, ali su iscupali jako bitnu pobedu ne znaju ni oni kako!!!
9

951357

pre oko 3 godine

Pricam ja to odavno, ali ono, znaju strucnjaci bolje.
M

Mitt

pre oko 3 godine

Pirlo je pocetnik i ovo (bar za sada) nije za njega. Ipak problemi nisu od njega poceli. Doveli su Ronalda od 35 godina i nikog vise !? Kao kad bi Bruklin ostavio samog Durenta i doveo igrače iz Aba lige. Juve uz Ronalda ima Kejzu, Kvadrada, Dibalu i De Lihta. Ostali ili su prosjek ili cak gori od toga. A meta im LS !?
W

Wien

pre oko 3 godine

Covek je masina.