Dominik Soboslai
Dominik Soboslai

Spektakularno! Neka se čuvaju naši golmani mađarskog tobdžije (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 03.09.20. | 23:30

Kakva bomba...

Bilo je i biće u ovoj prvoj rundi Lige nacije mnogo atraktivnijih utakmica, većih imena, verovatno i većih majstora, ali teško da će bilo ko zaseniti ovo što je večeras napravio mladi Mađar Dominik Soboslai (19). Mađarska dugo nije izbacila ozbiljnog fudbalskog asa, ima tome valjda četrdesetak godina, međutim u ovog momka "skrcano" je očito podosta kvalitetnog materijala. Može biti da je došlo vreme za jednog asa sa tih predela...

Mađari su napravili iznenađenje u Sivasu, tukli Tursku sa 1:0, a presudio je spektakularan Soboslaijev pogodak iz slobodnog udaraca sa blizu 35 metara. Bomba kakva se retko viđa.

Izabrane vesti

Uživajte...

Mada nisu igrali u najjačem sastavu Turci su bili favoriti. Mađari su došli sa pet poraza u poslednjih šest mečeva i sa samo jednim trijumfom u gostima u prethodnih 14 utakmica. Domaćin je s druge strane stao na noge sa Senolom Gunešom, vezao neke zaista dobre rezultate i očekivalo se da nastavi u tom ritmu.

Ne samo zbog ovog spektakularnog gola Dominika Soboslaija Mađari su zaslužili pobedu. Osim poseda lopte gotovo sve je bilo na njihovoj strani, čime su pokazali da nikome neće biti lak plen u ovoj našoj grupi. Pogotovo posle ovakvog starta.

Mađarska za tri dana dočekuje Rusiju, dok Turska dolazi u Srbiju.

Dobro je što nam ne dolazi Dominik Soboslai dok mu je nišan ovako našpanovan...

LIGA NACIJA B – 1. KOLO

Četvrtak

GRUPA 3

Rusija - Srbija 3:1 (0:0)

/Dzjuba 48, 81, Karavajev 69 - Mitrović 78/

Turska - Mađarska 0:1 (0:0)

/Soboslai 79/



tagovi

Dominik SoboslajLiga nacija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara