Komentari na vest

Špic od kog Marakana nikad manje nije očekivala: Brža verzija Pavkova, nije tako rasan strelac, ali snaga i skok igra impresioniraju

H

Haha...hahahaha

pre preko 1 godinu

Da li Pančev ima ugovor negde?Kako bi leg'o mada sam pre za Kaludjerovića jer je malo mladji
b

bakala

pre preko 1 godinu

ovakav skauting mrkele je mnogo bolji. jer on ako dovodi... i corava koka zrno ubode ali mrkela pojacanje nikako. tako da je bolje na preporuku, pitas igrace, preporuce ti nekoga, veca je sansa da se ubode pojacanje. to je skauting FKCZ. stidi se mrkelo!
B

Baba Vanga

pre preko 1 godinu

Osto vam je taj tip Sadik jos u glavi,cak ste poceli da dovodite i siru familiju he he
S

Sans

pre preko 1 godinu

Ništa nije bolja preporuka za igranje u Zvezdi od nepostojećeg ugovora i nedostatka golova. Mrkela i Terzić su klovnovi koji moraju da završe u zatvoru jer su ovakvi "transferi" očigledno pranje para.
Y

Yo.dorro

pre preko 1 godinu

Imamo i mi takve magarce u upravi, postavljeni od drzave, sa ciljem da nas uniste. Govna na sve strane.
L

Ljubanjac

pre preko 1 godinu

Meni se svidja kako ovaj momak igra. Ima kvalitet, vidi se iz aviona. Kao grobar ne volim što vam dolazi ovaj, ali mislim da će biti sjajno pojačanje. Ako mu Milojević nadje žicu, biće nezaustavljiv.
o

od ovog ugovora

pre preko 1 godinu

ma koga briga ...masa dobila gajbu konstanta novi dzip
V

VecaBgd

pre preko 1 godinu

Super, sako jos da nadjemo nekog ko moze da pogodi centarsut u 5...6 metara od gola a ne od korner zastavice kako obicno bude.
z

zabuna je u pitanju

pre preko 1 godinu

Coki narucio igraca ovi ga poslali na pogresnu adresu
G

Gobeljič igra korektno

pre preko 1 godinu

Zvezda ima desnog beka može ga igrati Gobeljič a može i Erakovič tako da tu nevidim baš velik problem mi smo takoreči igrali bez klasičnog des.beka protiv ekipe Makabija malo više da se razigra Gobeljič verujem da igra sasvim dobro tu poziciju ali onda ispada jedan igrač jedan od stopera mora na klupu a koga bi staviti na klupu.
S

Sans

pre preko 1 godinu

U njega je majka znala da se on drogira.
L

Ljuba Beat Street

pre preko 1 godinu

1. nepismen si 2.da li ti je Gobeljic neki rodjak ?
a

argh

pre preko 1 godinu

Mogu i ja da igram desnog beka, ništa gore od Gobeljića. Nama treba neko ko zna, a ne neko ko može.
T

Terzio bravo grobari te sanjaju.

pre preko 1 godinu

Reči ču samo bravo za upravu i Terziča vidi se da voli klub i radi velik posao nadam se prolazku grupe a onda i dalje napred pa da vidimo dokle stignemo kvalitet imamo uz puno nesreče ispali smo od Makabija a verujem da ova ekipa ima kvalitet za ligu šampiona.
l

long dong

pre preko 1 godinu

tvorza ga prati vec dugo gledao je dosta negovih filmova za odrasle i jako mu se dopao
P

Pola žigič

pre preko 1 godinu

Seluje mi sasvim korektno Pavkov je dosta spor i trom ali snažan u šesnaest je opasan kod prekida mene samo interesuje kako gradi te duge lopte što recimo Pešič odlično radi i Pavkov je snagom dobio loptu ali se nije moglo pritisnuti visoko odbranu protivnika ovaj deluje brzo i to če moči da se radi ako bude pola žigiča biče odličan mada sumnjam žiga je bio stvarno klasa igrač.
D

Dzi

pre preko 1 godinu

Kalifat na Marakani... Menjamo Zvezdu za polumesec, dresove u zelene i selimo se za Dzedu... Fk Islamske Dzamahirije da budemo...prvi u ovom delu svijeta... Mustafu smo oteli Pazarcima... Navijaci delije dzihadisti da budemo.
V

VecaBgd

pre preko 1 godinu

Dijabate, Traore, Andrade, Rikardo, Menig, sve sami šumadinci, samo vam još Kunta Kinte fali. Samo nemojte bi grobari da se javljate, da ne pricam sta je bilo unazad 10 i vise godina.
T

The Nightwalker

pre preko 1 godinu

Godinica trinaest, nemanje pojma o fudbalu, pubertet, traženje identiteta.... Sve nam je jasno... Cuj, oteli Mustafu Novom Pazaru! Da fudbal ne pratis od pre petnaest minuta, znao bi da je on bio igrac Zvezde na pozajmici u Pazaru...
Y

Yika

pre preko 1 godinu

Vidim i u zvezdi sve šumadinci, pocrneli na moru
j

ja psv !

pre preko 1 godinu

covjek.igra o Francuskoj Ligi i to sasvim solidno Covjek je Za Pavkova Allan Sirer
h

humskapfc...

pre preko 1 godinu

Koji je ovo stranac 10.. drzavnog projekta koji ispada od Omonije, Serifa i Makabija
D

Dzi

pre preko 1 godinu

Crnci afrike nisu stranci, to su nasa nesvrstana braca...Zvezda je najveci klub nesvrstanog svijeta...bila i bice..
T

Templar

pre preko 1 godinu

Ovo će biti najbolji centarfor u zvezdi poslednjih 10 godina. A vi lupajte do mile volje i nalazite.
V

Vfgnv

pre preko 1 godinu

Plata pola miliona godisnje ali nikad se nije manje ocekivalo.
V

VecaBgd

pre preko 1 godinu

Pa ako jedan Gobeljic moze da uzme toliko za godinu dana moze i ovaj batica. Gobeljicev proslogodisnji ugovor je bio skoro 400k godisnje, potpisali su produzenje ove godine sa njim. Sta nije jasno?!
g

gost milan

pre preko 1 godinu

Bravo, strasan igrac! A zvezdomrsci kojih je ovde osamdeset odsto i koji se lazno predstavljaju kao Zvezdasi, ubise se od pisanja nebuloza i gluposti... Ali, trud im se ne isplati. Zvezdasi ih procitali i samo ih kuliraju minusima. Svaki njihov komentar je u debelom minusu a oni sebi zuljeve nabise kuckajuci...Hahahahaaaaaa
S

Sans

pre preko 1 godinu

Terza tvorza, ti li si?
A

Africki Zigic

pre preko 1 godinu

OVAJ DECKO JE PRESLIKANI NIKOLA ZIGIC,VISOK,ODLICNO IGRA GLAVOM,DOBRO IGRA NOGOM,BRZI OD ZIGICA I SNAZNIJI..ITD AKO NAM JE ZIGA BIO DOBAR,BICE I OVAJ PROVERENO!👍
l

lupetanje na kvadrat

pre preko 1 godinu

nemas pojma ko je, znas samo da ga niko nije hteo, osim zvezde i ahlija,ali ahli uzeo pavkova,kazu bolje ce se uklopiti samustafom
j

joker sa klupe

pre preko 1 godinu

Baš me interesuje kako gradi te visoke lopte koje ispucavaju golmani i odbrana ako bi to radio na nivou žigiča to bi bio klasa mada sumnjam da poseduje kvalitet Žige,Pešič je klasa i to se odmah videlo može igrati kao đoker kad se juri gol da se pridoda Pešiču u napad.
c

crnii

pre preko 1 godinu

kulibali aj se kladimo da ne možeš dati lepši autogol od pavkova
z

zemljoradnik

pre preko 1 godinu

ja kad platim motokultivator 400 eura očekujem da me dobro služi , a kamoli kad nekog plaćaš pola miliona ili milion evra godišnje ili koliko mu je već plata
G

Gost fkcz021

pre preko 1 godinu

Možda je i bolje što nema velikih očekivamja od ovog Kulibalija, jer svi špicevi dosad, od kojih smo puno očekivali su se pokazali kao promašaji.. Gotivim Pavkova, ali mislim da je ovaj Kulibali dosta kompletniji, bržii pokretljiviji igrač od njega,samo još da počne da daje i golove.. Za našu ligu svakako će biti dobro pojačanje, pogotovo kad protivnici igraju bunker, jer je snažan i ima dobru skok igru, pa ćemo imati opciju više da centaršutevima sa bokova pokušamo doći do gola.. Za Evropu, videćemo..
h

hebo sve

pre preko 1 godinu

pavkov je nenad.ebiv...
K

Komsije

pre preko 1 godinu

Ajd malo na vase vesti. Pa vi vise pratite Zvezdu i sve sto je vezano za nju nego pa.... n! Komentarisete igrace pratite utakmice, ustvari vi ste zaljubljeni u Zvezdu. Mi smo vam inspiracija. Ustvari sta vam drugo i preostaje. Na jna se cuje samo" uprava napolje".Pa kad covek gleda sa strane mi smo svi opsednuti Zvezdom!!!!!
P

Pfc

pre preko 1 godinu

pa kako mislis da gledamo kod nas kad nas bombarduju vestima da dovodite ovog,pa onog,pa Ada,pa Kulinalija koji imao plati 1.350 000 u Nantu prosle godine,25 000e nedeljno imao,pa malo i to dovodi se joscneki,pa jos neki,ma ajde bre
G

Goost

pre preko 1 godinu

U svakom slučaju Zvezda ce manje izdvojiti u ovom prelaznom roku nego Partizan u košarci.
G

Gott

pre preko 1 godinu

Mješavina Mie Kalife i Kalidua Kulibalija. Snazan j.... č
C

Comi81

pre preko 1 godinu

Nama ljudi prije svega treba desni bek i zadnji vezni! Ovaj nam uopšte nije trebao bez da Terza opet ospumpa jos malo para iz kluba!
g

gbfbf

pre preko 1 godinu

Trebao je i to bas, i da se zna Terza i Mrkela na sve propuste sto rade i sto im je pre svega dzep svoj primarna meta kako neki kazu, ovo je preizbiljno pojacanje i ako ima problem da se vrati posle povrede. Ovog igraca sam pratio pre svega zbog Milana jer su hteli par igraca iz Nanta kako pojacanja i bas mi je ovaj za oko zapao jer je bio dominanatan pre svega fizicki, a nije davao golova kako se ocekuje pre svega jer su se oba stopera koncantrisala na njega, tako da je znao da asistira ali i odvlacio je igrace sto se ne vidi nigde u statistici dok se ne gleda utkmica. Uvek je ima ogroman utucaj na utakmicu, opet kazem to nije onaj igrac od pre par godina naravno ali isto tako sta je sve znao i kakvu je imao perspektivu sto je napisano ovde u teksu jedan deo, nista ni 10% nije ostvario od toga i od ocekivanja. Pisao sam kada su ga prvi put spominjali kao pojacanje da je najslicniji Badamosiju gde su se mnogi sprdali da je primasaj a videli smo kako dominira, po svemu gotovo samo sto je stariji ali je i igrao za obiljnije ekipe i u top ligama. Ovde je Bukari bio za mnoge predmet podsmeha, placen toliko a rezerva , statistika smesna, najvise se grobelje podsmevalo kako se trose pare zajedniceke na takve igrace. Sada kada se vidi se oko njega vrti dosta toga da je skoro pa jedini pravio razliku u evropi pa kad je on stao stao je i tim protiv Haife ovima iz lavora bez stida sada opet smeta sto je toliko placen od "njihovih" para pa mora igrati dobro... Uglavnom Terza radi posao kako treba doveo je i njega, Ohija, Silju besplatno i nek izguramo Evropu pre svega, gde ce ovi igraci moci da se podaju za lepe pare, jer sada vec nude za Ohija 2 miliona sto je malo i tek treba i njemu i Kulibaliju dati sansu pa mozda na zimu ili sledece sezone prodaja zarada i dolazak nekog novog. I naravno fali nam desni bek, treba da rese to, uz Sanoga koga ne treba dirati bilo bi Ok da dodje Ado konacno i eto ma koliko god da neko pljuje Terzinaja uradio je posao koji niko ne bi uspeo ovde trenutno. Opet kazem bepslatno igrace dovesti i samo malo da saceka Ohija ili nekog drugog, dobijas kvalitet odlican a onda i zaradu bez obzira sto su u godinama, mada sto bi bio problem godine kada vidimo Ibru sta radi sa 42 ili Zirua sa 37, ili pak Levandovski skoro 35 koji uz to placen 40 miliona evra... Pa sta bi nasi ovde radili da je neko doveo igraca takvig i platio ga 40 miliona naravno da imamo. Ovde bi pocele demonstracije protiv Terzica i Mrkele, kad sada ovde pisu da je mator. Sada su to najporduktivnije godine za igrace od 30 pa na dalje, jer se rok trajanja pomera sto je dobro. Evo pogledajmo i dalje su najbolji i vodeci igraci kao nekada u boxu, sa 30+... Terza dovedi samo beka desnog, strnaca pre svega jer tesko da ce do naseg nekog, i Ado bi bio savrsen ali ako ne dodje nije steta, mada bi bilo Ok da dodje i da se ne prodaje Sanogo nego da se priperema pre svega da ga Ado menja. Uz ova 3 spica koje treba rotirati i imace mesta svi da igraju narocito u LE gde smo upali u pretesku grupu sigurno tezu nego da smo u LS, i ako ova dva pojacanja dodju uz sve ovo bice diplomski rad Terze koji ce se proucavati godinama... Ne kazem kritikovao sam Terzica i upravu X puta i sada nisam fan ni najmanje, da je samo deo mislio na klub a ne na sebe kako ce da ugrada padne bili bi ko Porto vec sada, ali mora da se prizna da covek zna zznaje i da radi nesto sto retko ko bi znao, pa to sto uzima... Bolje je onaj ko zna ali stavi i sebi nego onaj koji ne zna a nece da uzme... na zalost tako je to i zivimo u takvom svetu
M

Mbokane mbumbu

pre preko 1 godinu

Napred Zvezda! Pozdrav iz Afrike. Bantu i Tutsu plemena su uz vas! 🇺🇬🇿🇼🇿🇲🇿🇦🇹🇿🇹🇬🇸🇸🇸🇳🇸🇿🇲🇿🇰🇪🇬🇭🇪🇹🇨🇲🇦🇴
@

@mbokane

pre preko 1 godinu

Tako je dete, kod vas sve sami Arijevci...Traore, Rikardo, Andrade, Menig... Sve Evropljani...
D

Dzi

pre preko 1 godinu

Nasa nesvrstana braca nisu stranci!
M

MarkonY

pre preko 1 godinu

Braćo, gde se sastajete, nakog gašenja RSB-a? Nije ovde baš neko fino mestašće dza kvalitetnu diskusiju! :)
P

Poplava

pre preko 1 godinu

Na diskordu
K

Krik

pre preko 1 godinu

U kafani :). Salim se, vox92 nije los, ima dosta ljudi sa rsb.
e

ewewee

pre preko 1 godinu

Mogao bi mocart da nas pocasti nekim forumom.
S

SUNĐER BOB

pre preko 1 godinu

he he dobio sam gomilu minusa..botovi se prepoznali..sendvičari plaćeni..
K

Koan

pre preko 1 godinu

Da ti ipak pređeš na Helgu.Stručnjak si za Zadrugu.

Звездaна

pre preko 1 godinu

Садик за сиротињу.
С

Сотир Ђубре

pre preko 1 godinu

Па, Садик је већ сиротиња...
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Videćemo na terenu!
P

Pravi jole

pre preko 1 godinu

Opa, nova verzija van la pare, dionija i raznih kurti i murti iz menadzerskih dilova, dobrodosao mladicu, igrao licno protiv tirnanica cujem.. Bravo upravo
m

misirac

pre preko 1 godinu

gde si završio fudbalsku akademiju ? Vidi se da si potkovan....
0

0% alkohola

pre preko 1 godinu

Zato je dizel ponovo skočio 7 dinara po litru. Ma lomi, lomi, sve polomi.
p

predlog123

pre preko 1 godinu

Kad se vec dovode igraci bez obestecenja kojima je karijera u padu, evo predlog i od mene za desnog beka. Djibril Sidibe, igrao u Monaku, sa Mbapeom svojevremeno polufinale Lige Sampiona. Trenutno slobodan
G

Gvozden Čekić

pre preko 1 godinu

Već si uradio više nego Mrkela ikad, svaka čast!
G

Gost Apač

pre preko 1 godinu

Halo Terza,Mrkela,Marine, do kraja prelaznog roka hoćemo Ada!
G

Gost 1961

pre preko 1 godinu

onog momenta kad se ispalo od makabija odustalo se od ada
I

Iz sljivika

pre preko 1 godinu

Botovska mašinerija se upalila kao i kada su dovlačeni Žander, La Para, Tomane, Dioni, ma bar još njih 30 preko kojih je izvučen novac preko računa preko onog u Nemačkoj a koji se više ne spominje. Pri tom prozivaju ljude koji vole srcem Crvenu Zvezdu i nisu poput njih vođeni sitnim interesima. Zar zaista postoji mentalno zdrava osoba koja može po stoti put da proguta priču o raspalom stranom fudbaleru kog predstavljaju kao pojačanje? Ali bravo, zaslužili ste sendvič i sokić 😄😄😄
G

Gost9

pre preko 1 godinu

Smem da se kladim sa tobom da ce ovaj da razvali.......
I

Iz sljivika

pre preko 1 godinu

Voleo bih da ti budeš u pravu.
G

Gost eeeeej

pre preko 1 godinu

Ljudi moji,svi smo videli kakva je igracina Pjero.A covek je igrao u drugoj francuskoj ligi,tako da sacekajmo svi kako ce proteci s Kulibalijem.Opet glledajuci Dionija koji je vezao po gol na dve uzastopne utakmice u takvoj ligi,a kod nas 3 za polusezonu i nije mogao da se sastavi.Ispada da je lakse igrati u ligama petice,nego u Zvezdi.
B

Bonus

pre preko 1 godinu

U Francuskoj ne mare za odbranu mnogo. Igra se visoko i trči se mnogo. Bukvalno svaka ekipa ima po 2 Bukarija, a nama ovde vilice popadale kad smo videli kako trči.
0

0% alkohola

pre preko 1 godinu

Jeste, ali Izraelci ne kupuju mačke u džaku. Kod njih stranac zaista donosi prevagu.
D

DžoniRS

pre preko 1 godinu

Nije Dioni kriv što nije igrao bolje kod nas. Krivi su ovi naši koji su doveli niskog igrača na kog igraju dugačkim i visokim loptama. U prevodu, niko ga nije pogledao, samo su ga doveli. Čovek je to što je igrao odigrao korektno, plus imao učinak iako je igrao u sistemu koji mu apsolutno ne odgovara.
c

csxv

pre preko 1 godinu

Covece problem je sa Dionijem bio druge prirode, on je prvo nespreman dosao, a na pocetku je ulazio u sansu dosta sto je dobro ali i promasivao.. I na pocetku je davao golove ali kljucna stvar je bila kada su krenuli jaci protivnici, gde je Zvezda morala da ispucava loptu i gde je isla na centarsuteve tu je pre svega bio problem Dionija kojie ne moze da to igra niti je on Pavkov. Inace Pavkov je gotovo idealan bio za Zvezdu i dal ce moci pitanje je ali se ocekuje od Kulibalija da prhvati ili odlozi loptu, zadrzi svejedno ispucanu od golmana ili odbrane i tako da pocen napad. Voleo bi da imamo nekog brzeg spica, jer su svi nasi slican tip, ali ni Pesic ni Ohi to nisu radili niti mogu kao Pavkov pa je zato sada doveden ovaj tip igraca. A na kraju to je dobro jer nas fudbal pociva na tome, a moze i Katai na spica ili Mustafa, Ben ako bi igrali pas igru i treba nam takav tip centarfora, brzi a nizi koji ce ucestvovati u igri. U Francuskoj ne moze da igra spor igrac, a nije tacno da se igra bez odbrane, naprotiv samo sto je tamo gotovo svaki drugi igrac kao Bukari i zato i nije moga da igra tamo, ista prica kao i nas Radonjic koji je izabrao bas ligu koja mu neodgovara, a vidimo sada u Serii A gde se igraju paklene odbrane sta radi Radonja i igra na pocetku fudbal zivota. Ali Italijankska liga je bas stvrena za brze igrace, kao sto i kod nas fale tavki igraci brzi i uvek ce dobro se pokazati. Svaka liga ima svojew nesto specificno kao sto Ziga dominirao u La ligi dok je takav tip igraca za Englesku problematican, njima tebaju tehnicari tip igraca koji umeju sa loptom kod njih prolazi.
R

Real

pre preko 1 godinu

Citam ove komentare i ne mogu da verujem da se niko ne pita zašto nemamo desnog beka. Niko o tome ne priča.
G

Gost75

pre preko 1 godinu

Ja sam se umorio da godinama pišem za levog beka (tek sad dovedoše Rodi rezervu) tako da se nadam da ako ne pišem da će ga i dovesti, mada sad urgentnije jer prvog desnog beka uopšte nemamo. Ništa stvar nije manje urgentna ni sa zadnjim veznim uzimajući u obzir da Sanogo tu još par meseci a da nam za Monako, Trabzon i Ferencvaroš to mesto i pravi desni bek i više nego trebaju. Naravno, ako postoji ambicija za korak napred a ne šibicarenje koje se na kraju osveti. Ne kažem da bi sa ta dva pojačanja ušli u LŠ, ali svakako ne bi Čupi obarali cenu postavljanjem na mestu koje mu manje leži. Uvek negde zaseremo sa prelaznim rokom, al eto ima još tri dana pa me možda i pozitivno razuvere. Napred Zvezda!!!
I

Inspektor Draguljče

pre preko 1 godinu

Zaboravih ono najbitnije, Kulibali je mnogo bolji napadač od Rikarda, a to je ono što najviše smeta onima. Ali da ne bude da ja nešto zezam neke koji su pakosni, već pustite vreme i to će se pokazati...
G

Gost333

pre preko 1 godinu

Rikardo daje golove, u tome je razlika, a vi sad lupajte minuse i pišite da sam grobar, baš me briga i ostale nebuloze u nedostatku ikakvih dokaza za ovo drvo koje su doveli, stalno povredjen primicač, niko ga neće i max 5 golova u sezoni, a "centarfor".
R

Rikardo ...

pre preko 1 godinu

daje golove svima osim Zvezdi i u evropskim utakmicama,dakle samo u našoj ligi,a kvalitet 33 postignutih golova je takav da ga niko nije tražio...nije ti jasno da se nigde ne vidi osim u stanojevim "realnim" nizovima?!
m

milittao

pre preko 1 godinu

a zato se zvezdini igrači nadali golova, Pavkov srušio Liverpula dal gol Milanu i prodali ste ga za milion. čoveče, 5 godina niste napravili ozbiljan transfer a 5 godina ste šampioni, tri proleća u Evropi, 2 lige šampiona. šta kažeš na to?
Z

Zaim

pre preko 1 godinu

Izludicemo od Stankovica i Ohija,dajte ljudi pozitive malo.Ovo je zverina sto je dosao,taj ce da objasni neke stvari.
G

Gost333

pre preko 1 godinu

A po čemu je "zverina" ?! Kad ti je ta "zverina" dala zadnji gol ? 5 golova po sezoni, niko ga neće i odmah je to preporuka za Zvezdu, tj muljanje sa parama.
S

SUNĐER BOB

pre preko 1 godinu

Žalosno je sto svi u klubu kriju da su se Stankovic i Ohi potukli i da od tad Ohi nije ušao u igru..trenerska sujeta i podrška sendvicara sa jednog dela severa...a sad botovi izvolite, prepoznajte se i lupajte minuse..
K

Koan

pre preko 1 godinu

Podrška Stankoviću od svih pravih navijača.Ohi neće više igrati ,ne zato što se potukao ili ne ,već zato što je loš igrač.Ti si verovatno od onih koji konzumira kobasice u raznim oblicima ,dobijaš ih svuda .Bolje da ne komentarišeš fudbal ,prebaci se na Zadrugu i Helgu.
д

д.г.

pre preko 1 godinu

Терза и Мркела ( лаж ) : Звезда је спремна да обори клупски рекорд за ангажовање квалитетног шпица. Истина : звезда ангажовала шпица од 31. године који је био слободан у избору средине. Плата је на нивоу Гобељине.
I

Inspektor Draguljče

pre preko 1 godinu

Za Pavkova dobili 790000 evra, a Kulibali došao kao slobodan. Sada mogu prodati i Ohija i još dodatno zaraditi, a imaćemo jači napad jer Pešić i Kulibali su bolji igrači od Ohija i Pavkova. Kakvo je to uopšte upoređivanje ko je ubojitiji kada Pavkov nije igrao nigde izvan Srbije a u Francuskoj teško da bi dao golova koliko Kulibali iako i to nije za uporedbu jer iz Francuske najbolje lige njega nijedan klub nije zvao i nebi ga ni doveo. Kulibali je i jači, i viši, i brži, i spretniji sa loptom, i bolji realizator od Pavkova, što će ubrzo i pokazati u ovoj našoj ligi, a za Evropu treba mnogo para za baš bolja pojačanja, a ne samo slobodan igrač, iako ćemo i njega iskoristiti! Ovaj prelazni rok je bolje odrađen od 5 prošlih zajedno. Jedino se još mali Azarov nije pokazao iako ima vremena jer je i doveden kao alternativa, dok su svi ostali pun pogodak. Istina treba još zadnji vezni i desni bek, ali ne treba forsirati i dovoditi bilo šta, već samo ako se na tržištu pojavi vrlo dobro rešenje koje se može ispratiti.
R

Raša P

pre preko 1 godinu

Grobari ovaj igrač ima ubedljivo bolju statistiku od Andrije Pavlovića koga ste vi doveli kao rezervnog fora!!!
p

plavac

pre preko 1 godinu

nismo ga mi doveli,već vi sad i birate ko će da statira
T

The Nightwalker

pre preko 1 godinu

Meni ovaj deluje kao mešavina Kasijere, Sadika i Ohija. Od svakoga ima ponešto, čini mi se.
C

CaleB pravi

pre preko 1 godinu

Dzaba Vam svo botovanje, Stankelini botovi sa severa...Stankovic se nece vratiti na klupu, a Ohi ce ipak igrati u prvoj postavi, uprkos Vasem botovanju. "Plusirajte" se Vi medju sobom do mile volje, ali ce na kraju sve biti onako kako smo mi "lazni zvezdasi" zeleli.
Č

Čemu

pre preko 1 godinu

To pravljenje frakcija?Ne trba nam to!!!
K

Koan

pre preko 1 godinu

Vidi sinko,pravi ili lažni nije bitno,ali ti o fudbalu nemaš pojma čim ti je Ohi igrač.Danas ti je Milojević objasnio, koji je izjavio ,Ohi nema oštrinu za poziciju koju igra i zato je zamenjen.Biće da si ti jedini preostali bot,ko zna čiji.
T

Tarantula

pre preko 1 godinu

Ne znam ko je čiji bot,lično sam bio da Deki "odmori"malo,ali sam i za to da Ohija prodamo za bilo koje novce.

Miki

pre preko 1 godinu

Kulibali je za srpske uslove igračina budući da je uspešno igrao u Nantu godinama. Tu nema nikakve dileme. Pitanje evropskih utakmica je već nrznanica. Može biti dobar ali i ne mora premda je sveukupno bolji od Pavkova. Za boljeg igrača nije bilo para pa se klub mora zadovoljiti u okviru mogućnosti, bez obzira na razne (ne)dobronamerne komentare. Jednom rečju koliko para toliko muzike!
s

si mi

pre preko 1 godinu

bot zedru ti? Pa dosao je i dioni iz francuske sa vecom karijerom od ovog pa nije pokazao nista? To ako je igrao u nantu je garant da ce ovde nesto uraditi?
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD ()

pre preko 1 godinu

Sve da je do sada postigao tri puta više golova i asistencija, poenta je u tome što ovaj igrač nije potreban Zvezdi ama baš uopšte,,,,, POTREBAN JE ZADNJI VEZNI I DOBAR BEK,,, Ali ovaj Kulibali ima menadžera koji je spreman za "okretne igre" sa Terzićem, ovaj igrač je nebitan, jer ga niko iz Zvezde uključujući i Terzića i Mrkelu nikad nije video na TV - u, a taman posla uživo, važno je samo da je dobar za "ugradnju" od 300-400 hiljada evra,,,,, zašto? Zato što Terzić zna,,,, da kad su Zvezdaši progutali kao Savski somovi La Paru, Tomanea, A NAROČITO RIŠAIRA, FALKA, DIONIJA,,,, proguta će svaku vašarsku ragu, pošto već godinama reaguju na transfere kao hipnotisane ovce. Nažalost, TAKO VAM JE TO BRAĆO ZVEZDAŠKA.
K

Koan

pre preko 1 godinu

Grof izjavi pre neki dan da za Zvezdu ,u ovom trenutku ,nisu problem ni desni bek ni zadnji vezni.Ja mu ipak verujem ,mnogo više nego dunsterima sa raznih portala,Ipak je on neki trener koji je Zvezdi doneo mnogo dobrog.
G

Gost123245

pre preko 1 godinu

Neeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!
O

Ojo

pre preko 1 godinu

Još jedan Bik u nizu
D

DelijaMomak

pre preko 1 godinu

Desniiii bek aloooo
G

Gost 1961

pre preko 1 godinu

pa ovi računaju što će nam bek ova trojica napadača će dati više golova nego što možemo primiti
Š

Šizojinjo

pre preko 1 godinu

Lepo radi severna brigada inače, dobro su se bacili na posao posle blamiranja za vikend sa svaljivanjem problema kluba na zle društvene mreže. Svako ko se usudi da ispituje kvalitete čoveka u najboljem slučaju diskutabilne spreme i mogućnosti, ali zato plaćen kao da nije čovek koji je u Belgiji (gde svaki polukršteni igrač može da ima 10 golova u sezoni) ostao bez dvocifrenog učinka u svakoj od svojih sezona, o Francuskoj što manje rečeno to bolje, biva sahranjen minusima i odmah zamenjen komentarom kako će se gospodin nadavati golova ko što je Pančev svojevremeno mogao samo da sanja. Verovatno ista skupina ljudi koji su te priče prodavali i za Dionija, Tomanea, Van La Prevaru i tu družinu :D
d

darkobg

pre preko 1 godinu

Sever je kompententniji od vas sa portala i društvenih mreža tu mislim i na navijače sa istoka i zapada kojima nije teško po vilo kojim vremenskim uslovima da se pojave na utakmici,kojima nije teško da skoknu B.brda,Voždovac,Subotica,Novog sada... Oni su ti koji imaju pravo na komentar,osudu i pohvalu... Vi nemate pravo na to dok god niste na stadionu I kraj...
@

@darko

pre preko 1 godinu

Kad na utakmicama ne bude huligana rado cu doci sa avojom decom i iz sveg srca zapevati! Ali dokle god su tamo takvi ljudi niko normalan nece ni da dodje.... Pogledaj kakvi su ljudi pre dolazili na stadion. Gospoda u odelima, i sa osnovnom kulturom!
a

ala lupaš

pre preko 1 godinu

ko ti brani dovesti dete na stadion??? na derbiju bez problema ideš na istok sa decom...bacate tu flouskule nekih "prosvetljenih" tv faca,mudroserišete i pljujete...pola vas prati bolesnog pantića i veruje u njegove "sumanute ideje"(proguglaj šta su i ko ih ima,a on ih ima)..kad se spomene članska,sezonska,stadion,onda "nećete Terziću da punite džepove"... lepo vam je čovek rekao,pravo glasa i onako nemate jer vas nema nigde ossim na ovim sranjima gde ste doveka nezadovoljni i pljujete redom... idite na jna,promenite boje,takvi tamo pripadaju !!!
a

ala lupaš

pre preko 1 godinu

ko ti brani dovesti dete na stadion??? na derbiju bez problema ideš na istok sa decom...bacate tu flouskule nekih "prosvetljenih" tv faca,mudroserišete i pljujete...pola vas prati bolesnog pantića i veruje u njegove "sumanute ideje"(proguglaj šta su i ko ih ima,a on ih ima)..kad se spomene članska,sezonska,stadion,onda "nećete Terziću da punite džepove"... lepo vam je čovek rekao,pravo glasa i onako nemate jer vas nema nigde ossim na ovim sranjima gde ste doveka nezadovoljni i pljujete redom... idite na jna,promenite boje,takvi tamo pripadaju !!!
N

Narodni poslanik

pre preko 1 godinu

Na izborima uvek bude po jedan kandidat, mnogo je bitno imaš li pravo glasa 😁
d

darkobgbg

pre preko 1 godinu

Posle skoro 20 godina provedenih na severu dugi niz godina idem na istok i neću da krijem da sam oduševljen koliko dece ima na istoku i na zapadu. Moja dva kuma godinama vode klince na utakmice. Moj prijatelj takođe i nikada nije imao problem. Razumem da se ljudi plaše derbija jer je to specifična utakmica bilo gde u svetu,bilo da se igra Srbiji,Danskog,Italiji ili negde drugde. Ali budi siguran mala je verovatnoca da će ti se nesto desiti ako odeš na zapad ili istok na kraju krajeva tvoj je izbor
I

Iskreni Zvezdaš

pre preko 1 godinu

Kome ćeš ti da kažeš da nema prava?Plaćam nanskuplju kartu,nikad nisam ušao džabe,plaćam članarinu od prvog dana i zbog mene klub nikad nije platio kaznu ni za šta.Sram vas bilo Terzini botovi!!!!
P

Pedja 33

pre preko 1 godinu

MA vazno je da, se prave kombinacije stalno. Od ovoga je Borjan dao vise glova u karijeri
I

IVAN 82

pre preko 1 godinu

Ovo je olicenje bahatosti, oholosti i bezobrazluka. Dok ne znamo kakva nas jesem i zima ceka, dok svi stedimo i zebemo kako ce biti. Jedno debelo dete kome se daje da bude jos razmazenije dovodi 3 Napadaca. Prvi ni malo jeftin golgeter Norveske lige dosao iz Moldea Ohi!!! Drugi napadac vise nego solidan za sada i prvi napadac u klubu podno tenka Pesic!! I nije vam malo nego i 3ci napadac ne iz Perua,Kameruna ili ne daj boze Kazahstanske lige, nego direktno od Francuskog prvoligasa i velikana Nanta!!! Ponekad se pitam i to pitam i moje kumove i prijatelje zvezdase pa evo i vas. Imate li vi zvezdasi bar malo obraza da ovom ludilu kazete bar, "Sto je mnogo Mnogo je".
G

Gost❤️❤️❤️❤️

pre preko 1 godinu

Za ta tri napadaca je placeno do milion obestecenja, jer su dvojica od trojica bili slobodni igraci, tako da decko sedi 1.

Milisav Rajic

pre preko 1 godinu

brate nije sve ni u samo parama za transfere , Cz ima brdo igraca uopste nisu jeftini i jos dovodi na bujuke , svakakve igrace

Milisav Rajic

pre preko 1 godinu

brate nije sve ni u samo parama za transfere , Cz ima brdo igraca uopste nisu jeftini i jos dovodi na bujuke , svakakve igrace
ц

црно на бело

pre preko 1 godinu

Никада они то нису имали...реакциона мангупарија 😃
Z

Zasto

pre preko 1 godinu

ne ostavila malo Buha za sredu? A da nece te biti nigde.

магикоо!

pre preko 1 godinu

Ставио сам одмах брата на профилну да призовемо голове и толико чеканог шпица да убодемо коначно. Ај Боже помози!
m

madmix

pre preko 1 godinu

mi smo ga uboli odavno samo mnogi ne vide-Pešić !!!
M

Marinjo1

pre preko 1 godinu

Ajde Cokna, dva spica, jedan zadnji vezni, jedna vezara Kanga, krila Ivanic i Bukari iza spiceva Katai/Ivanic i 3 stopera. Dovesti stopera, zadnjeg veznog, a beka posto ne znaju, ni ne mora.. Borjan Erakovic Milunovic Dragovic Sanogo Ivanic Kanga Bukari Katai Kulibali Pesic
G

Gost CZ KG

pre preko 1 godinu

Borjan Eraković, Milunović, Dragović,Rodić Ado(Sanogo) Kanga (Kangva) Ivanić(Nikolić) Bukari (Ibrahim) Katai(Mitrović) Pešić (Kulibali)
G

Gost1017

pre preko 1 godinu

Ohi ne bi mogao pripreme da prodje a ne da zaigra za klub koji je negde sredina tabele francuske. Ovaj igrao 5 godina i sasvim dobar gledao sam ga par puta na tv kada je igrao protiv boljih ekipa lige 1.
p

podesen

pre preko 1 godinu

A gledao si ga,a onda znaš da je igrao za platu od 1.5miliona,a došao u Zvezdu za 40000e mesečno,aha,da nije nedeljno pre,to neznas.
G

Gost cccc

pre preko 1 godinu

Mnogo je stvari receno ovde u komentarima.E bas sad ako se ne ocekuje od ovog coveka mnogo ,neka proradi i bude na visem nivou od prethodnika.Pretpostavlja se da ce Ohi biti prodat,a da ce taj treci rezervni spic po potrebi (zlu ne trebalo)biti Ben ili Sale Katai.
G

Gost❤️❤️❤️❤️

pre preko 1 godinu

Veliko hvala Benu za sve sto je pruzio ali vreme je da se rastajemo, za evropu je neupotrebljiv sa svojim fizikalijama ekstremno spor i slab, a u domacoj ligi uzima mesto mladjima i krade dragocene minute Mustafi i Motiki recimo.
g

gost marko

pre preko 1 godinu

Ovaj ce vec u sredu da resi derbi sa 2 gola u mrezi partizanke. A na ovoj vesti, kao i na svkoj o Zvezdi, 80% komentara su od Zvezdomrzaca koji se lazno predstavljaju kao Zvezdasi.
Ш

Шта

pre preko 1 godinu

Глумиш и измишљаш, 40 година сам Звездаш, свим срцем, кад је најгоре било, и ја кажем где је БЕК, ЗАДЊИ ВЕЗНИ, ОДЛАЗАК МРКЕЛЕ!?!?!? ОВО ЈЕ СМЕШНО ВИШЕ, ДЕЛИЈЕ ИЗАШЛЕ СА САОПШТЕЊЕМ, И САД СТЕ СВИ СРЧАНИ. ДА СЕ ЗВЕЗДА ТОЛИКО ВОЛИ, ОТЕРАО БИ СЕ МИТАР
c

c c

pre preko 1 godinu

kakva uprava, takvo i pojacanje, od Terze i ostalih lopova nismo ni ocekivali nista bolje
P

PoSrednik

pre preko 1 godinu

Ovo nije investicija, ovo je panicna kupovina a la Dioni prosle sezone pred kvalifikacije. Znamo kako se to odigralo, covek igrao 8 utakmica, uzeo lovu i zapalio. Nije ni dobio sansu da mozda nesto promeni. Nadam se da ce drugacije biti sa Kalifom jer Zvezdi zelim sve najbolje, iako mislim da bi onaj Badamosi iz Cuke bio bolji potez nego 31godisnjak. Marko Marin bi trebao malo vise da doprinese sa nekom investicijom u mladje perspektivne igrace, na kojima moze da se zaradi. Ovaj je Mrkelino maslo 1 kroz 1. Cudi me da nije bilo redovne konferencije sa novinarima, cenim da bi dosta nas htelo da cuje novosti oko desnog beka i zadnjeg veznog.
R

Raša P

pre preko 1 godinu

Kako slobodan igrač može da bude panična kupovina?
N

Nenad1246

pre preko 1 godinu

E zato je Cuki sto je bolji od ovog iz Nanta. Oce to.
1

1/1

pre preko 1 godinu

Jel prosao ovaj pripreme uopste. Jel igrao od pocetka sezone
I

Iz sljivika

pre preko 1 godinu

Znači ovako: doveli smo špica od 31 pune godine sa pokidanim primicačem tj sad kao zaraslim ali nikad se nakon toga nije "vratio u igru", sa prilično niskim procentom iskorišćenih šansi. U skoku dominantan, i u koliko ne napravi faul u napadu šanse da postigne gol su 20%. Čitavu karijeru su ga uzimali zbog fizičkih predispozicija ali nigde to nije opravdao, i baš iz tog razloga, vođen čuvenom kockarskom rečenicom "pa mora jednom i da krene" Mrkela potpisuje dotičnog kog je verovatno duuugo pratio i Džubom i ostalima samo zavaravao ostale klubove kako nam ne bi pokvarili posao. Pa Mrkane care, do sada si bio kandidat za idiJota decenije, ali sad si oduvao konkurenciju.
G

Gost156

pre preko 1 godinu

Mrkela se pita u Zvezdi isto koliko i mi druze.
D

Da dragi Bog sačuva

pre preko 1 godinu

Jao, kako nije postigao nešto više golova u super efikasnoj Ligi 1. Kako nismo Mbapea doveli? Ne zna se ko je gori, ovi grobari što se predstavljaju kao Zvezdaši, ili ovi Zvezdaši koji pišu koještarije dole ispod u komentarima. A ni autor teksta nije baš briljirao, čuj nemaju se velika očekivanja od igrača koji 5 godina igra Ligu 1, ali se očekuje od Ohija koji je imao dobru sezonu u norveškoj ligi hahhaha

_000447.6bec9357be8c43c9b7f3a5e3dda15dd6.1115

pre preko 1 godinu

Alo ljudi kakvi ste vi to navijači kada pljujete igrača koji nije još debitovao. Ajde svakoga da pljujemo i da stvorimo negativnu atmosferu pre nego sto kroči na Marakanu. Pružite mu šansu, 1 sezonu pa onda pljujte ako je loš. Dosao na 1 sezonu, plata nije ogromna, ima iskustvo u ligi 1. Ne odgovara vam nant iz lige 1 koji je osvojio francuski kup, takmičenje sa najviše timova u celoj Evropi. Pa koga biste vi, Ben Jedera, Mbapea? Do skoro smo spiceve dovodili iz Zlatibora i Radničkog, ovo je super.
G

Gost9

pre preko 1 godinu

Nadavace se golova,zivi bili pa videli.
Z

Znaci

pre preko 1 godinu

Kantastrofa!!! Ljudi ne mogu ni klip da mu naprave a da na njemu ne budu golovi koje je dao pre 5+ godina... Eto kakav je to rasan strelac.... Jos jedan u nizu...
O

Ovako

pre preko 1 godinu

Brze botove jos nisam video :) zivi bili pa videli!!!!!
D

Dokle više

pre preko 1 godinu

Kakve su ovo priče nije rasan strelac?! Pa koji bi rasan strelac Lige 1 uopšte bio dostupan? Sezone 18/19 je bio najučinkovitiji i dao 11 golova i upisao 5 asistencija u ligi i kupu. Naredne 3 sezone je što zbog povrede, što zbog trenerskih odluka imao znatno manju minutažu i postizao po 5 golova u sezoni. Ovog proleća je postigao 4 gola za Nant i gol za reprezentaciju Malija. Nipodaštavanje Kulibalija koji je svojevremeno potpisao i za PSG je zaista za neverovanje. "Pozitivni" Ohi ni u Nantu ne bi prošao, a kamoli da 5 godina igra tamo. Šta se sve ovde piše.
D

Dokle više dodatak

pre preko 1 godinu

Zaboravih da pitam ko su uopšte rasni strelci Lige 1?
I

Ispravka

pre preko 1 godinu

Izvinjavam se Nantu, Ohi ni u Brestu ne bi mogao igrati.
A

A jel realno

pre preko 1 godinu

šta ti braniš? Eno ti ga i Dioni da po gol sad pa mi samo reci da je top 🤣🤣🤣
@

@ajelrealno

pre preko 1 godinu

Dioni je dao 2 gola na mislim 4 kola Lige 1. A to kakav je nismo imali prilike da vidimo jer je nakon dobrog starta po dolasku u Zvezdu vrlo brzo sklonjen iz prvog tima trenerskom odlukom. Njega su ovi komentatori stručnjaci nazvali neznalicom. To da li je dobar ili neznalica može se pokazati samo na terenu, a on to nije imao priiku da pokaže.
H

Hm

pre preko 1 godinu

Znači,u petak gorivo ide na 300 dinara
G

GostBM

pre preko 1 godinu

Znači stiže Cimirot?!
G

Gost333

pre preko 1 godinu

Jel ima neki igrač a da nam je iz Srbije, onako slučajno ?! Ili se spremamo za afrički Kup Nacija ?! Jel ste vi bre normalni, bre ? Dao 5 golova u zadnjoj sezoni, više je davao naš Basta kao desni bek ! Ne, nije bitna igra ni golovi, važno je da ga niko neće i naravno, procenti / ugradnja.
G

Gostivarski

pre preko 1 godinu

Bio sam na 90 posto utakmica od pocetka sezone, ali ako do 1.9 ne bude doveden desni bek, mene Marakana neće videti do sledeće sezone. Inače imam člansku kartu. Što je mnogo mnogo je, ja da plaćam da gledam Gobelju neću.
P

Prti

pre preko 1 godinu

Eee jeste nesto imati clansku kartu od 10e. Svaka cast !
G

GostBM

pre preko 1 godinu

@prti je l' je imaš ti?
@

@prti

pre preko 1 godinu

Nije trebalo da ljutiš čuvenog konduktera gostivarskog, sada idu kaaarteee naaa preegleed!! 🤣 lik je pokretni bioskop
@

@prti

pre preko 1 godinu

ti brate kartu nisi kupio u životu, evidentno je
N

Novalis

pre preko 1 godinu

Ja plaćam da ga gledam i šta sad ?
z

zvaezda ole

pre preko 1 godinu

pa zasto se igra fudbal za snagu silu ili za golove neka onda ore njive kopa sadi
S

Standardno

pre preko 1 godinu

Godisnja plata 1600 i nikad manje ocekivanje???

_000447.6bec9357be8c43c9b7f3a5e3dda15dd6.1115

pre preko 1 godinu

Godišnja plata je 480000 evra, sto nije mnogo za tim koji pretenduje da igra Ligu šampiona i čiji se trener smenjuje zbog ne ulazenja u istu
@

@_000447

pre preko 1 godinu

Koji to tim pretenduje na LŠ?
Z

Zvezda pre svega

pre preko 1 godinu

Već sam pisao, pre potpisa, da mi se ne sviđa ideja za dovođenjem stranca od preko 30 god.starosti. A posto se to dogodilo, misljenja sam da smo svakako dobili boljeg igraca od Pavkova i Ohija. Ima dobre predispozicije. Igrao je u zahtevnijim ligama, naročito Liga 1. U našoj ligi bi trebalo da pravi razliku. Ne znam jedino u kakvoj je fizickoj spremi. Ako nije na zavidnom nivou onda je to problem i mogao bi posluziti u prvom delu prvenstva kao neko ko bi ulazio sa klupe i na iskustvo pomogao. Sve u svemu nadam se da će imati zapaženu ulogu i dati veliki doprinos u osvajanju titule. Da premostimo ovu sezonu uz dva "matorca" u napadu, pa da dovedemo nekog mladog i dobrog napadača za sledeći sezonu. Skauting služba na tome mora da radi već od sutra."Ne tovi se prase uoči Božića" Napred Zvezda!

Stoska92

pre preko 1 godinu

Ljudi ne kukajte vise ajmo, ovo sezone imacemo isti stil igre kada je u ekipi bio Nikola Zigic ajmo do 1-og mesta u grupi lige evrope🔴⚪️🔴⚪️
0

08inside

pre preko 1 godinu

Dolaze bek i zadnji vezni. Do srede je sve gotovo a sutra će verovatno da se obelodane imena. Pozdrav.
X

XXXL

pre preko 1 godinu

dace bog ali se to nista ne govori ucutali su oko ada verovatno su finansije upitanju zato dovode besplatne igrace...
I

Iz sljivika

pre preko 1 godinu

Ako su poput ovog onda bolje da ne dolaze.
m

milos obiliiiccc

pre preko 1 godinu

Pravicemo Ohija od blata.Kakav god da je,covek je gol igrac,talican.Svi jure i potpisuju gol igrace,samo mi lazemo sebe i pricamo da statistika nije bitna kod NAPADACA.Zato i jesmo tu gde smo,ni jedan igrac iz domace lige ne moze da igra u repki
M

Mile Tosic

pre preko 1 godinu

Za 40.000nedeljno mora da bude dobar.
L

Lik

pre preko 1 godinu

Svidja mi se naslov, baš takvi i naprave nešto, oni od kojih puno očekuješ i o kojima se danima piše, sve promašaji.

Stoska92

pre preko 1 godinu

Ovaj ce biti zivotinja, fizicki je dosta jak, samo treba da dobija vise lopte u napadu Iz ove tacke gledanja igracemo u evropi na prekide, to ce nam biti najjace oruzije 🔴⚪️🔴⚪️
о

опсала

pre preko 1 godinu

Kako нико раније није скаутирао Хазизу
G

Gost333

pre preko 1 godinu

Nije rasan strelac, al je zato centarfor, ni on sam se ne seća kad je zadnji put dao gol ( 5 golova zadnje sezone, više je davao naš Basta kao desni bek), al nite važna igra i golovi, samo procenti i ugradnja.
Ц

Цане

pre preko 1 godinu

Букаријева статистика до звезде била је још оскуднија... Али то је само статистика...
P

Prolaznik1

pre preko 1 godinu

Nadam se samo da nije gori od PaNJkova.
K

Kurbla

pre preko 1 godinu

Puska vazdusara
D

Don Vito Corleone

pre preko 1 godinu

Ohi je klasa i za Pešića i za ovog od 2 m. Samo kada bi ga pustili da igra u kontinuitetu. I kada bi Kataji i Ivanić malo više igrali za ekipu i gurali lopte špicu, a ne da igraju samo za sebe.
M

Malo sutra

pre preko 1 godinu

Ohi je definicija tromosti, zato ga niko nikada nije ni tražio sa Zapada. On bi u Nantu mogao samo da skuplja čunjeve za trening. A vaše bolesne kampanje za njega mogu da pale samo klince sa fan stranicama sa društvenih mreža. Ko je igrao fudbal i poznaje fudbal može da vidi koliko Ohi ne može ništa više od nekog otpatka u 16-ercu ili petercu. Na svakoj većoj utakmici je ako nema otpadaka prosto nevidljiv.
K

Komedijasi

pre preko 1 godinu

Mi se pojacavamo rezervama Nanta, a hocemo da budemo konkurentni Monaku koje je zavrsio kao treceplasirani tim, dok je Nant iz donjeg doma! Sta radi masinerija iz Uprave, samo da je za Dzaba daj… Postavljam pitanje jos jednom kako nama moze da bude pojacanje rezervni iz donjeg doma Francuskog prvensta, a hocemo da pariramo treceplasiranij ekipi istog takmicenja!!! Stop sranim igracima 30 +, jer je ekipa vec staracki dom!!!!!!!
C

Czvv

pre preko 1 godinu

Da smo usli u LS mozda bi uzeli nekog skupog promasaja, kao što su bila dva puta kad smo igrali, aj da verujemo da će ovaj biti pogodak.
2

2 milke

pre preko 1 godinu

Se placaju igraci od koji se ne ocekuje mnogo zamislite koliko su placali onih 60 promasenih stranaca od kojih se ocekivalo! Sipa se u usnicino mezimce storine miliona i projektovan budzet svake sezone za ligu sampiona a vec trecu godinu se ona ne igra ! Ko placa sve te gubitke?
C

CCCC

pre preko 1 godinu

Čime ono drvo Pavkov kupi i novinare da o njemu pišu kao da je Ronaldo I Levandovski zajedno.
p

polakote

pre preko 1 godinu

veceras jos jedno slavlje u porodici terzic. stizu novi procenti i ugradnje. e drzavo jadna li si kada si dozvolili da te terzic i co ovoliko kradu . vucicu pogledaj sta si omogucio terzicu . djaba vucicu da se bori za boljitak gradjana kada je mek na ove lopine. neka vucic sluzbeno bar zatrazi bilanse od terrzica kada ovaj direktor nece da ih prezentuje. dug preko 50 miliona eura sa tendencijom rasta na preko 65 miliona eura jer sve terziceve kombinacije imaju preduge i preskupe ugovore a najgore sto niko nece nijednog igraca iz zvezde jer su to preare i lazne terziceve plate. moze ne daje ih iz svog dzepa vec drzavne novce daje .
N

Nexxx

pre preko 1 godinu

Daj bre koga farbate vise. Covek je bez kluba,niko ga nije hteo,al eto nas strucnjak mita vidi nesto u njemu sto niko drugi u evropi ne vidi???od 10 pojacanja on ubode jedva jedno,gde je odgovornost???
E

Esex

pre preko 1 godinu

Ja sam ubedjen da ce ovaj da bude odlican.
B

Boogy

pre preko 1 godinu

Da ga vidimo pa ćemo onda da sudimo. Polako, statistika ne mora ništa da znači.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre preko 1 godinu

Mozda i bolje ovako, bice bez bilo kakvog pritiska jer se ne ocekuje nista spektakularno. Ko zna mozda se pokaze i dobro
A

AutoFill Contact

pre preko 1 godinu

Za 40 hiljada nedeljno ima da igra svih 11 pozicija i da bude najbolji svuda
G

Gost1243

pre preko 1 godinu

" Bez ikakve zadrške se može konstatovati da se radi o pojačanju od kojeg nikada nije bilo manje očekivanja od strane zvezdaške javnosti. Možda je baš to njegova osnovna prednost u crveno-belom dresu." Nenade,lepo opisano,sve sam procitao ali sam tebao stati vec posle ovoga navedenog. Jer,sta ce nama napadac ako nista ne ocekujemo od njega? Ako dolazis u Zvezdu onda ocekujemo da mora biti spreman i da se ocekuje to od njega. Ne da se dovede pa ako uspe-dobro je,a ako ne uspe,ma nema veze,bacili smo 480k evra a nismo nista dobili kao pojacanje za LE i za sledecu godinu u LS kako god bilo!
D

Delija od Tokija

pre preko 1 godinu

Veliko pojacanje, ali bas veliko. Statistika nije sve. Slican je onom gorostasu iz Makabija, zna i moze fizicki da zagradi i sacuva loptu a drugo, kada se juri rezultat, moze da udje u zadnjih pola sta i jako je tezak za cuvanje, Uz to je dosta brz i pokretljiv. Ne treba zanemariti ni to sto je igrao zajedno sa Bukarijem u Nantu. Da vidimo koji ce desni bek i vezni da dodju (a dolaze sigurno do 1.septembra da bi bili prijavljeni za LE) i da vidimo ko ce sve onda do 15.septembra napustiti klub. Miislim da smo jaki ko zemlja!
O

Ok

pre preko 1 godinu

Možda si u pravu, ali objasni odakle ti skoro 70 pluseva, a komentar ti je izašao pre 10 min.
i

ivko svemirko

pre preko 1 godinu

Videlo se u utorak koliko smo jaki. Dobro nisu umrli na terenu drugo poluvreme
C

CaleB pravi

pre preko 1 godinu

Posto smo svi slepi kod ociju i glupi, srecom si ti tu da nam objasnis koliko smo jaki...Boze mili, ko sve nece da komentarise. Videli smo nasu snagu protiv Makabija...a bojim se da cemo je jos "bolje" videti igrajuci u grupi.
б

бартендер

pre preko 1 godinu

Митар Мркела - злочин који траје!
1

1983

pre preko 1 godinu

Nemoj tako i corava koka nesto ubode Bukari Kangva mozda pogodi i sa ovim pa mu oprostimo ovih ostalih stotinjak promasaja bolje igrace je dovodila predhodna uprava bez para nego mrkelica za milione uzas sta covek radi
m

milos0321

pre preko 1 godinu

a jel ozbiljno mislis da je Mrkela doveo bilo kog igraca samostalno?
G

Gostгост

pre preko 1 godinu

Ако сам ја добро разумео наслов овај није тако расан стрелац као Павков....Јел то реално? Па зар нам треба нападач који је мање расан од Павкова који уопште није расан нападач ???
G

Gostivar

pre preko 1 godinu

Ne doznavas bas najbolje?
9

999

pre preko 1 godinu

Тихо је дошао, надам се да ће оставити дубок траг, тако то иде код нас кад јавност не очекује превише. Срећно му!
R

RSB

pre preko 1 godinu

Pa Ako nije rasan strelac sta CE nam onda...
N

Nexxx

pre preko 1 godinu

Pogodan za ugradjavanje
G

Gostujući navijač

pre preko 1 godinu

Znači ovaj će da skače? Pa nije mu ovo košarka , promašio čovek sport.
Z

Zoxxz

pre preko 1 godinu

Retko je ko "rasan strelac" ko Pavkov. :)