Komentari na vest

Spisak Rusije za EURO: Deda Žirkov tu i sa 38, nema Mirančuka, Džagojeva...

R

Rrws

pre gotovo 3 godine

Jedino su ovi gori od nas... Ali opet nekako igraju prvenstva
C

Coan01

pre gotovo 3 godine

Ok sastav no osmina finala im je plafon, grupu bi trebalo da prodju jer 2 utakmice igraju u Sankt Petersburgu, odbrana prosek, vezni red ok i napad ok ali nista vise od toga.
I

Ibrakadabra

pre gotovo 3 godine

Je onda pradeda sa 40 g ako je Žirkov deda. Nikako da shvatite da u fudbalu ne igraju godine već kvalitet karakter i sprema igrača bilo da imaju 20 ili 40 godina
E

Echte Liebe

pre gotovo 3 godine

Stariji igraci su dobri u ekipi radi iskustva i hijerarhije.. U modernom fudbalu koji zahtjeva strojeve od igraca koji su u stanju u tri dana istim tempom odigrati dvije utakmice stariji igraci (33+) nemaju sta tu traziti, eventualno da budu jokeri sa klupe i sl.. Al' da su dobra stvar za svlacionicu i hemiju ekipe itekako. Po meni svaka ekipa treba imati bar dva starija igraca, jedan da tu bude na terenu i drugi joker s klupe, ostatak ekipe trebaju ciniti kvalitetni mladi igraci koji mogu izdrzati tempo i brzo se oporaviti nakon utakmice. I naravno, ako neko ima godine ne znaci da je out, samo je tu velika razlika izmedju igraca i igraca, najvise u organizmu.. Cist primjer moje teorije je npr. davljenje Ramosa u uzvratnoj protiv Chelseaa, tacno se na toj utakmici vidjelo da on vise nije tip igraca koji ce u tim godinama vezati 2-3 jake utakmice..